Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_migotkaa

Urolog w Poznaniu? Pomozcie!!

Polecane posty

Gość Pomocniczek
Polecam skontaktować się z lekarzem. Miałem też dość zblizony problem, a jak wiadomo nie jest to najprzyjemniejsza rzecz na swiecie. Mnie pomogl doktor Cieslinski w Poznaniu, mysle ze i Tobie byłby w stanie pomoc uporac sie z problemem.

Gość Muligan
Ja polecam doktora Piotra Cieslińskiego. Pomagał mi z moimi problemami i jestem bardzo zadowolony z rezultatów leczenia, wiec mysle, ze bedzie w stanie pomoc i Tobie.

Gość Wizualki
Zgadzam sie z przedmowca. Doktor Cieśliński to zdecydowanie godny polecenia lekarz, ktory dobrze wykonuje swoj zawod. Mi tez pomogl wiec mozna smialo probowac umowic sie na wizyte.

Gość falanga
Temat jest stary ale jestem w stanie pomoc. Po pierwsze taki wstyd to nie wstyd, urolodzy są przygotowani na wszystkie reakcje Leczyłem się u Piotra Cieślińskiego w Poznaniu. Nie tylko uratował mi nerke ale, jestem pewnien że życie. Pan Doktor to ,wyjatkowy fachowiec w swojej specjalizacji, konkretny ,szczery a przede wszystkim tryskajacy emaptią!! Po operacji ,dbał o mnie, interesował się moim stanem ,odwiedzał . Nie zostałem sam z moim problemem. Bardzo pozytwynie mnie nastawił do walki z moją chorobą ,która spadła na mnie i moją rodzinę z zaskoczenia. z całego serca dziekuję Panu jak rónież moja rodzina , za szybką pomoc, za operację oszczędzjącą moją nerkę oraz za okazane mi serce. Drodzy pacjenci, jeśli poszukujecie pomocy w swojej chorobie, polecam serdecznie Pana Cieślińskiego !!!Nikogo nie zostawi bez fachowej pomocy, bez wsparcia,a swoją przyjazną osobowością na pewno pomoże Wam w drodze dochodzenie do zdrowia.

Gość Maria Mikołajczak
Wi tam serdecznie jeśli potrzebuje Pani skontaktować szybko z urologiem to z największa przyjemnością mogę polecić jednego powiedziałabym z najlepszych urologów ale zacznę od początku nazywam się Maria Mikołajczak mam 29 lat choruje na zaburzenia neurogenne pęcherza moczowego choroba zaczeła się w 2004 r jeszcze w szkole bo mieszkałam w szkole z internatem gdzie nauczyłam się samodzielności bo jestem niepełnosprawna ruchowo ale samodzielna w szkole zaczełam się moczyć do łóżka i miałam takie bóle że musiałam zwalniać się z lekcjii po szkole moje bóle się nasiliły i skierowano mnie do urologa doktora Paneckiego miałam mieć badanie urodynamiczne le cz moja mama jest chora na schizofremie i podarła mi skierowania gdy doktor Panecki się o tym dowiedział to bardzo mi pomógł wiele razy wyleczył mnie z ostrego zakaż enia pencherza moczowego groziło mi cewnikowanie moczyłam się i musiałam nosić pieluchy ale on daje mi tak genialne leki że nie mocze się ani nie nosze pieluch mało tego jak sie mocze to natychmiast dostaje takie leki że się nie mocze i nie mam cewnika dodam że moja mama wyrzuca mi leki a doktor Panecki wciąż wypisuje nowe recepty gdyby nie on to już bym nie żyła z całeo serca polecam tego lekarza dodam że to pierwszy lekarz który ma 800 procent mojego zaufania bo bardzo dba o swoich pacjentów nikogo nie zostawi bez pomocy w najgorszym bólu dodam że jestem niepełnosprawna ruchowo a doktor traktuje mnie normalnie z całego serca polecam tego lekarza wszystkim którzy mają bóle pencherza podaje kontakt do Poradni http://eurologia.pl/lekarz/231/karol-panecki-urolog to są miejsca jego pracy i w Gnieźnie też podam bo chodze doktor jest tylko w czwartki ok 11 podaje kontakt Poradnia Urologiczna 62-200 GNIEZNO, ul. Świętego Jana 9 tel. 61 222 8 188 – poradnia ps.jeśli ktoś potrzebuje dobrego urologa to tylko do niego polecam się udać wyciągnie każdego z najcienższego zakażenia i choroby

Gość pipilangsztrumpf
Polecam doktora Piotra Cieślińskiego z Poznania, swietny lekarz specjalista! Wstydliwe problemy omawiac mozna u niego bez wstydu. Szybka kuracja doprowadzila mojego męża do stanu swobodnego sikania, hehe. Wiem tez ze z wiekszymi problemami mozna sie do niego zglaszac, polecil mi go moj ojciec ...po problemach z prostata

Gość irlandde
Ja tez jestem z Poznania, i tutaj sie leczylem u dr Piotra Cieślińskiego. Nie chce mowic co i jak, stuleja czy nie nawet w sieci te problemy ciezko mi sie przelewa na slowa. W kazdym razie po pierwsze jest kompetentny, ma wykształcenie i duuuuze doswiadczenie specjalistyczne, jest empatyczny oraz co rzadkie sympatyczny! haha

Gość wszystkofajnie
Pan Piotr Cieślinski jest bardzo dobrym urologiem, mi takze pomogl po blednych diagnozach poprzedniego lekarza takze polecam

Gość MARIA MIKOŁAJCZAK
nie chodzi o doktora Paneckiego specjaliste urologi z inowrocławia polecam lekarz godny zaufania wie co robi a to opinie o nim to cudowny człowiek i profesjonalista lepszego nie ma bardzo dużo mi pomógł bardzo ludzki lekarz czuły na krzywdę pacjentów na ból potrafi zrobić tak że człowieka nic nie boli nawet jak ktoś ma ostre bóle wiem co mówię bo sama mam ostre bóle do tego moja mama jest chora na schizofrenie i wyrzuca mi leki gdyby nie on już bym nie żyła polecam tego Pana wszystkim którzy chcą mieć genialne zdrowie a to o nim opinie https://www.znanylekarz.pl/karol-panecki/urolog/inowroclaw

Gość abstrakcja123
Świetny lekarz godny polecenia to dr Piotr Cieśliński, myslalam ze nie uporam sie z koszmarnym nawracajacym zapaleniem pęcherza a przez pieczenie wylaczona bylam z zycia towarzyskiego na dlugie tygodnie, naprawde dziewczyny jezeli tylko problem wam sie utrzymuje to nie warto czekac bo bedzie jeszcze gorzej~!

Gość hooberte
Potwierdzam, pan Cieślinski jest doskonalym specjalista Ja leczyłem u niego torbiel, a moja mama kamice nerkowa, doswiadczony i fachowy lekarz!!

Gość Rafał Szal
Polecam pana Piotrka Cieślińskiego Baaaardzo dobry specjalista. Pacjent może liczyć na dokładne i profesjonalne badanie. Lekarz szczegółowo i fachowo omówił moja 'przypadlosc' oraz zaproponował plan leczenia. Lekarz miły, komunikatywny. Wszystkie wizyty odbyły się w zaplanowanym terminie bez oczekiwania czy jakichkolwiek opóźnień. No i ladny gabinet

Gość Krystynianka
Równiez polecam pana Cieślińskiego. Bardzo miły ,kompetentny cierpliwie tłumaczy i sprawdza czy został zrozumiany przez pacjenta ,godny polecenia

Gość olifanderska
Doktor Piotr Cieśliński to świetny urolog specjalista dzieki ktoremu pozegnalam sie z kamieniami raz na zawsze. Od początku diagnozowania i kuracji zainteresowany pacjentem, ze spokojem tłumaczy wszystkie etapy leczenia, rozwiewa watpliwosci i zawsze potrafi uspokoic ! Polecam pragnacym doznac ulgi w chorobie

Gość RóżaWiatrów
Najlepszy mozliwy wybor jakiego mozna dokonac to zapisac sie na konsultacje do dr Cieslinskiego , diagnoza ktora postawil uratowala zdrowie mojego pecherza, naprawde polecam

Gość gość
Jej co to za reklama

Gość gość
moze niektorzy sie reklamuja, a inni naprawde mieli dobre doswiadczenia? tego to juz nie ogarniesz

Gość gość
a moze by ktos polecił urologa bo są nadal zainteresowani tematem ??

Gość Adam Mad
Ja moge się wypowiedziec na temat moich doswiadczen z urologami w Poznaniu. Najlepszy i na dłuższą metę jedyny skuteczny byl Piotr Cieśliński. Wnikliwie zbadał historie mojej choroby i znalazl inna przyczyne niz poprzedni urologowie dzieki tej trafnej diagnozie i terapii szybko pozbylem sie problemow z pęcherzem

Gość dantelegere
Dobry urolog? Już był wymieniany. Ja o panu Cieślińskim mogę napisać same dobre rzeczy. Zainteresowany pacjentem, drobiazgowy, miły, nie czuć przy nim skrępowania co uważam za bardzo ważne w przypadku tego typu schorzeń. Leczyłem u niego kamice nerkowa i musze przyznac ze wciaz jestem pod wrazeniem jego profesjonalizmu i pełnej opieki.

Gość gość
w zasadzie w tym poście chodzi o Cieśliński

Gość Tadeusz kaminski
Witam, ja natomiast chce was przestrzec przed Panem doktorem Piotra Cieslinskiego bo te wszystkie antyreklama Pana doktora jest nic nie warta. Mnie tak leczył ze musiałem w usunąć nerkę przez jego bledne diagnozy

Gość gość
tak, a to powyzej to na pewno rzetelna opinia

Gość Ba_Rbra
Nie wierzę za bardzo 'Tadeuszowi' tak jak innym średnio znającym język Polski, albo konstrukcje zdania. W moim przypadku pan Cieśliński od początku kuracji postepowal prawidlowo, i to właśnie dzięki jego diagnozie i opiece uniknęłam komplikacji kamicy nerkowej. Bardzo dobry lekarz! Nie konował z przypadku.

Gość 89ojajake
naprawde suepr urolog to Piotr Cieślinski jezeli chodzi o moj przypadek a sa to kamienie nerkowe, wiedze ma ogromna i od razu dobral mi odpowiednie leki i kuracje

Gość IwaG
Ja mam od porodu 3 córki poważne kłopoty urologiczne. Urostemia to problem niestety i wstydliwy i uciążliwy. Sięgałam po porady i pomoc do wielu urologów w Poznaniu i nie tylko. Jednak najlepszym dla mnie specjalistom i fachowcem w tej dziedzinie jest dr. P. Cieśliński. Cenię go za zainteresowanie człowiekiem i jego dolegliwosciami, za wsparcie i cierpliwe tłumaczenie oraz skuteczne, bezpieczne leczenie bez skutków ubocznych, profesjonalny trafny dobór leków. Szczerze polecam, to jest wspaniały lekarz i człowiek!

Gość Leonia60
Aktualnie jestem po kolejnej wizycie u dr Cieslińskiego. Trafiłam do niego zupełnie przez przypadek. Miałam problemy z nietrzymaniem moczu. Problem niekomfortowy i wstydliwy. Na mnie zrobił bardzo pozytywne wrażenie, solidny, doswiadczony. Jego interwencja medyczna bardzo mi pomogła, a przy tym najważniejsze to okazane zrozumienie dla pacjenta. Ja jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam!