Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupio tak czy t ak

Jak sie zachowac w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość glupio tak czy t ak

Wychodze za maz niedlugo a dzien pozniej, w niedziele urodziny ma pewna osoba, z ktora wiazalam kiedys wielkie nadzieje. Niestety ta osoba nigdy nie chciala sie zdeklrowac i byla uwiklana w dlugoletni zwiazek. Kiedy sie dowiedzial, ze wychodze za maz urwal ze mna definitywnie kontakt ( bylo to w tym roku). Kiedy planowalam slub, nie przyszlo mi do glowy , ze dzien pozniej On ma urodziny a pozniej juz nie moglam zmienic tej daty. Wyslam mu zyczenia? Czy zostawic to tak, jak jest>

Gość o matko.......................
ty jakaś pojebana jestes..wychodzisz za mąż i dooope zawracasz sobie jakims palantem z przeszłości...głupia zdzira z ciebie, pewnie dałabym doopy temu byłemu jak nic...wypierdalaj bo jestes zwykla szmatą

Gość glupio tak czy t ak
glupia jestes

Gość w.w.w.
a co, masz zamiar byc na tych urodzinach? :) wychodz za mąż, najwyzej chlopak bedzie mial powod do dodatkowego toastu i spicia sie do parteru... ;)

Gość glupio tak czy t ak
tzn mysle o tym, poniewaz to On urwal ze mna ten kontakt, z dnia na dzien, po prostu. Wyciagnal ode mnie date slubu i od tamtej pory nie odezwal sie slowem. Mimo wszytsko ja nie czuje urazy do Niego. Doskonale wiem, kiedy ma te swoje urodziny, zawsze wysylalam jakies zyczenia ( spotkanie nie wchodzi w gre). Ale nie chce wyjsc na jakas hipokrtke z tymi zyczeniami

Gość Olbech
Odwołaj ślb, bo jak widać nowy chłoptaś nie jest dla ciebie no1 :P

Gość glupio tak czy t ak
nie ustalam tej day w ogole z mysla o nim, tylko jakos glupio wyszlo, ze biore slub a pozniej On ma urodziny. Chociaz sam mi ulatwic sprawe, bo sie do mnie nie odzywa. Wiec moze nawet nie zyczy sobie kontaktu ze mna

Gość zasmuconaaaaaaaaaa
Idiotka !!!!! A moze da sie przelozyc date slubu? MOglabys go nawet odwiedzic, albo nie zapros go na slub i akurat o polnocy zaczniesz z nim imprezowac jego urodziny ...a i wesele sie odbedzie....nic straconego. A powaznie Jak jestes osoba ktora bardzo pamieta o urodzinach to wyslij mu smsa zajmie Ci to 10 sekund. Ps A zastanawiam sie czy on wysle ci zyczenia slubne....pewnie nie

Gość wszyscy święci się odezwali
nie wierzę w to co czytam :O

Gość tak wiem ze jest tak
kochasz nie tego za ktorego wychodzisz za maz

Gość ewrcwrec
Ja w ogóle nie pojmuję problemu. Kobieta, która tu pisze, nie ma kompletnie kontaktu z facetem który kiedyś jej się podobał i przeżywa że bierze ślub w dacie zbliżonej do daty jego urodzin, i jeszcze pyta jak ma się zachować???? Chyba w ogóle nie ma sensu tu nic pisać bo z jakąś chorą psychicznie osobą mamy do czynienia. Moja ciocia mawia (zwłaszcza do rozmarudzonych dzieciaków): "Nie wiesz co ze sobą zrobić? To rozbierz się i pilnuj"

ja mam taka propozycje.... na wesele idź normalnie a po 24 wyskocz do byłego i daj mu dupy w ramach przeprosin i nocy poślubnej... nie wiesz ze byłemu przysługuje primae noctis???

Gość salamandrrra
Przychylam się do propozycji komiczne :D