Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO_SMUTNA83

Spelniamy swoje marzenia..bedziemy w koncu szczuple!!!!!

Polecane posty

cześć bardzo smutna:) ja będę zaglądać.Zaczerniaj sobie nick bo będą się podszywać.A potem napiszę Ci na maila priv:)

Gość BARDZO_SMUTNA83
WOW krewetka tyle juz schudlas ? gratualcje moje marzenie to 55-56 kg czyli w sumie jakies 12 kg w dol

Gość BARDZO_SMUTNA83

Gość maplegirl
Hej Dziewczyny ! Czesc Bardzosmutna ! :) Ja doskonale Cie rozumiem tez, mieszkam w USA. Kiedy bylam tu na wakacjach przez 4 miesiace przytylam 11 kg ! Nie wiem jak ja tego nie widzialam. Wszystkie ubrania byly za male -zwalalam na suszarke, nie chcialam widziec tego w lustrze. Brzuch mialam ogromny i boczki, choc nigdy nie mam brzucha - mam za to tylkek i uda wielkie. Prawie rok mi zajelo wrocenie do normalnosci. Rodzice na lotnisku nie mogli uwierzyc ze to ja, brat sie smail ze trenowalam podnoszenie ciezarow, hihi. Teraz mieszkam w usa od ponad roku, i postanowilam juz przed wyjazdem, ze nie popelnie tego samego bledu. Sama wiesz, jak tu latwo przytyc. Jem malo, licze kcal, nie jem chleba, fast foods, nie pije sody, cwicze. Kupilam rowerek stacjonarny i przy tv jedzdze 30 -60 minut codziennie. Teraz sie znow bede odchudzac, bo chce zrzucic 5 kg jeszcze. Waze chyba 56 teraz, moze 55, po powrocie z usa mialam 67 kg ! mam 165 cm. Uwierz mi ze mozna w stanach nie tyc, trzeba sie zabrac do roboty i nie narzekac. Jest ciezko, ale zawsze mamy wybor : jedzenie wszystkiego lub szczupla sylwetka i zdrowie. Widze ze raczej na wschodzie mieszkasz, moze macie Whole Foods sklep ? - drogie, ale dobre jedzienie. Scikam, powodzenia, buziaczki!dasz rade!!!!! uwierz w siebie!!!wszystko jest mozliwe!!!

Gość BARDZO_SMUTNA83
maplegirl dzieki za slowa otuchy czytaja twoj post czuje jak bym czytala o sobie :) tez niezauwazylam kiedy przytylam i tez zwalalam na suszarke ze mi ciuchy skurcza hehe. dobrze ze sie w pore obudzilam. Ja naprawde nie chce wygladac jak wiekszasc amerykanek. patrze na nie i jestem przerazona ze moze i ja kiedys tak skoncze. a z drugiej strony jest wokol mnie tak duzo grubych ludzi ze ja sama patrzac na nich czuje sie szczupla takie bledne kolo ;(

Cześć dziewczyny :) Ja również chce schudnac i bardzo chętnie się przyłącze. Mam nadzieje, że razem wytrwamy w tym postanowieniu! Teraz waże 68 kg, 168 cm no i ogólnie nie jest dobrze... Nie jestem z siebie zadowolona. Odchudzam się racjonalnie, jo-jo nie wchodzi w gre ;P Zależy mi, żeby schudnąć do 55 kg więc troche tego jest ale wierze,że wspolnie damy rade osiagnac wymarzony cel. Z końc em grudnia kończe 20 lat i do tego momentu daje sobie czas na zrzucenie tych 13 kg :( Ze sportem u mnie cięzko zwłaszcza ze sie przeziebiłam ale chce zaczac regularnie chodzic na basen i moze jakis rower do tego. Będe się tu codziennie spowiadac moze to mnie zmobilizuje. Trzymam za was kciuki i pozdrawiam serdecznie:)

Gość BARDZO_SMUTNA83
Witaj Mija mamy identyczne wymiary i postanowienia super!!!!!!!!! musi nam sie udac jutro zrobie dla nas tabelke i bedziemy ja uaktualniac co tydzien.

Bardzo smutna to świetnie, będziemy mogły porównywać swoje wyniki:) Tyle już durnowatych diet za mną....to im zawdzięczam swoją dzisiejszą wagę. Ale teraz już nie zamierzam korzystać z efektu jo-jo :). Po mału ale do celu, raz na zawsze!!! Chciałabym przestawić swoje dotychczasowe nawyki żywieniowe, jesc przede wszystkim zdrowe nie przetwozone rzeczy. Moze nie bede chudła 3 kg tygodniowo ale nie to jest najwazniejsze. Mi wystarczyten 1 kg na tydzień, mam na to czas :)

Gość BARDZO_SMUTNA83
ja tez uwazam ze powoli do celu mi absolutnie wystarczy 1 kg na tydzien hmm nawet 3 kg na miesiac bedzie ok . bede jadla zrowo no i obowiazkowo sniadanie po 18-19 nic zrezygnuje ze slodyczy i bede spacerowac 1h dziennie czyli ok 1500 kcal dzinnie to brzmi rozsadnie nie chce sobie za duzo obiecywac bo sama wiesz jak to jest. czyli POWOLI DO CELU http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=9E-233030&page=1&cgname=OSSWMBIKZZZ&rfnbr=1232 strasznie mi sie podoba ten kostium i jak do konca schudne do 55 kg to sobie go kupie powiesze ta fotke na lodowce dla motywacji

Gość BARDZO_SMUTNA83
ok to ja spadam i do uslyszenia jutro trzymajcie sie i nie objadajcie :) papa

jestem beznajdziejna:/ przez caly dzień jadłam spoko i wogule:( zjadłam kilka orzeszków bo je uwielbiam a tak to zdrowo i mało kalorycznie , ale wieczorkiem przyjechał chłopak i przywiózł mi dwa milkiłeje moje ulubione:( zjadłam 2.3 jednego a drugiego zabrał z powrotem obliczyłam że to tylko wkoncu 6o kalori ale i tak jestem beznadziejna:(

Gość BARDZO_SMUTNA83
HEj jak sie trzymacie bo ja kiepsko :( wczoraj na kolacje nic nie jadlam i w nocy bylam taka glodna ze nie moglam usnac. wstalam oczywiscie tez glodna jak wilk i na dodatek zla :( pocieszam sie ze pierwsze dni sa najtrudniejsze :(

Gość BARDZO_SMUTNA83
zjadlam sniadanie ale nadal jestem glodna :( chyba organizm mi sie przestawia bo kiedys rano wogole nie odczuwalam glodu. Dopiero okolo 11-12 zaczynalo mnie ssac :(

Hej :) Pierwsze dni są najgorsze, ale niebawem miną!!! żołądek troszke się skurczy i będzie już duzo lepiej:) Ja mam wrażenie, że troszke za duzo jem ale za to dietetycznie. Niestety kiedy sięgam po jakieś wafle ryzowe, ogólnie ryż, pieczywo, kasze to troche sie gubie a przecież tego nie powinno sie jesc za dużo co prawda zdrowe ale jednak tuczy. Do słodzenia używam słodzika i yu też nie wiem czy z nim troszke nie przesadzam:( Szalonaszalona----> grzeszki zawsze się zadarzają, a taki mały to naweet wart popełnienia i uświadomienia sobie, że psuje to twoj nastroj dietetyczny wiec nalezy zrezygnować:) Najważniejsze, że bo jednym greszku nie nastepował kolejny nie mozna machnac reka, konczyc diete, najesc sie i znów zaczynac to błedne kolo ale my wytrzymamy. Napiszcie dziewczyny co przykładowo jecie w ciagu dnia Pozdrawiam :)

Gość BARDZO_SMUTNA83
mija - ja tez podjadam wafle ryzowe ale kiedys tez tak robilam jak bylam na diecie a mimo wszystko schudlam sporo :) wiec jest chyba ok. a co do slodzika to nie uzywam po pierwsze nie lubie kawy ze slodzikiem a juz napewno nietkne herbaty z tym swinstwem bo mi poprostu niesmakuje :) czytalam na temat slodzika ze to podobno nic nie daje stisujesz go i tak nie schudniesz poniewaz organizm skumuluje wiecej cukrow z innego pozywienia i balans sie wyrowna :) A wiesz jak amerykanie robia :) ehhehe zamawiaja zestaw w McDonalds i do tego cole diet :) mysle ze schudna. Oni tak zawsze robia wszytko jedza light a i tak sa grubi :)

Gość BARDZO_SMUTNA83
j a na sniadanie mialam razowca z twarozkiem o pol drozdzowki :( taka bylam dzis glodna :( na lunch mam kotleta z kurczaka z grlla z sosem pomidorowym :) a potem jakos salatke i koniec :)

Gość daj głos
Zagłosuj na moją najpiękniejsza, najmądrzejszą i najchudszą dziewczynę Joasię P. , bo jest tego warta i ma wygrać http://www.express.bydgoski.pl/look/article. tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1016&NrSection=1&N rArticle=115166&IdTag=18 Z góry dzięki - wiem, że jest niajchudsza laska na ziemi

hej bardzo smutna:) byłaś głodna w nocy bo nie jadłaś kolacji a powinnaś min. 2 h przed snem:) a rano musisz organizm przyzwyczaić do jedzenia.ja też miałam rano zawsze jadłowstręt.ale się uczę rano jeść. jak się obudzisz rano przez 10 min wypij szklankę albo jak najwolniej dasz radę. rozruszasz jelita w ten sposób i pobudzasz do działania. Twójemu żołądkowi zobi się przyjemniej.ja już tak robię od kilku dni. jedz węgle w południe do białka czyli kurczaka. no i wafle ryżowe są b kaloryczne.zjedz kromkę z szynką drobiową po 3 h od lunchu i nie będziesz głodna do kolacji.a co do słodzika można używać. Pani doktor mi zalecała.Wiem że Ci nie smakuje ale można się przyzwyczaić po kilkudziesięciu dniach stwierdzisz że to najsłodsza rzecz:) i nie ma kalorii:)słodzik zalecany jest tylko na diecie.nie na całe życie.a cukier to \"biała trucizna\".Herbatki ja piję też bez cukru.A teraz herbatka wiśniowa wydaje mi się słodka;) Pozdrowionka:) dziś o 2,30 debata McCain &Obama:) obejrzę jutro o 11 jest powtórka:)

Widzę, że niewiele się dzieje na naszym topicu ale to sie mam nadzieje zmieni:) Troszke sie rozchorowałam, ale dieta ok i motywacja tez jest, niezle rokuje:) Dzis na obiad rybka z mieszanka chinska, doprawiona na ostrrrro!!! pychotka:) Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie sie dziewczyny, WARTO :)

Cześć dziewczyny :) Jak tam dietka? ciekawa jestem jak wam idzie? mam nadzieje,że nadal przepełnia was chęć spełnienia swojego marzenia i bycie w końcu szczuplutką!!!! Mi idzie całkiem nieźle, zapal wciąz jest:P Na śniadanko dziś była makrela na drugie jałko a teraz jem obiadek dorsz z warzywkami, a co u was pysznego??????

Gość BARDZO_SMUTNA83
czesc dziewczyny wow ale sie rozpislayscie :) ja niestety mam dzisiaj straszna depresje :( wiec jesc mi sie nie chce wcale :( dzisiaj rano umarl nasz znajomy :( mial 27 lat zostawil zone i 5 letnia coreczke i 1,5 roku synka :( boze czemu bog zabiera takie mlode osoby tak bardzo potrzebne rodzinie . Jestem wierzaca ale czasami nie moge tego pojac. a co do diety to trzymam sie dzielnie dzis sie wazylam i waga pokazala 66 kg czyli 2 kg w dol normalnie to skakalabym do gory ale dzis........................