Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

Powinnam ????

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie

Moj chlopak spotykal sie z jakas panna podczas gdy mielismy klopoty w zwiazku. Dowiedzialam sie o niej z jego telefonu... Wpiera mi ze to tylko jego kolezanka nie wierze mu choc mi przysiega na wszystkie swietosci. Odzywajac sie do niej zrobie z siebie idiotke? Dodam ze chce to wiedziec dla samej siebie.

Gość wszyscy święci się odezwali
zrobisz z siebie idiotkę

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
A ja z reguly jetem impulsywna i pewnie bym sie odezwala...zeszmaciła,skurwiała postraszyla..ado niego bym sie nie odzywała...to oczywiste ze klamie:/

Gość wszyscy święci się odezwali
ja też jestem impulsywna ale jednoczesnie potrafię się zcahować i uwazam, że takie zachowania sa dla idiotów

Gość zastanawiajaca sie
nie zamierzalam jej kurwic ani szmacic Przeciez ona o mnie nie wiedziala to nie jej wina tylko jego to oczywiste.

W takim razie pogadaj z nim ...ochrzań porządnie...ja nie wiem czy jeszcze bym z takim była:(

Gość zastanawiajaca sie
on upiera sie przy swoim

Gość zastanawiajaca sie
i bardzo drazni go ten temat ciekawe czemu? nie chce dopuscic do siebie tej mysli...

Skoro go ten temat drazni tzn ze jednak Cie zdradzil i oszukał...a skoro sie przysiega na wszytskie swietości to jeszcze Boga sie nie boi idoota kmpletny nie marnuj sobie zycia dla takiego klamcy

Gość zastanawiajaca sie
z tego wzgledu chcialam do niej sie odezwac

To daj jej ostrzezenie ze ma doczynienia z debilem, otworz jej oczy przy okazji zrobisz dobry uczynek...

Swoja droga to jestes porzadna bo pomyslalas w tej sytuacji nie tylko osobie ale tez o tamtej dziewczynie;) gratuluje

Gość zastanawiajaca sie
Jak juz pisalam nie mam do niej pretensji, bo ona o mnie nie wiedziala. Watpie aby wiedziala ze ja z nim mieszkam i spie i decydowala sie na spotkania z nim.

...chyba ze to jakas dziwka :) ojj mała olej go...to naprawde nie ma sensu wiesz...skoro on Cie okłamuje to po to zeby dalej móc ciagnać ta farsę...a to oznacza ze jest skonczonym egoista bo nie mysli o Tobie i o Twoich uczuciach tylko o sobie. Szkoda Cie dla takiego frajera...pomysl o tym...w koncu to Twoja decyzja