Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech....... .. . .. . . .. . .

Kot chce spac z nami na lozku....

Polecane posty

To daj mu cokolwiek narazie, nawet jakieś pudelko z piaskiem czy gazetami zeby się uczyl gdzie ma sikać bo inaczej będzie problem.

co ile sie ten zwirek wymienia? chyba nie wyrobimy na żwirki same ;)

Gość mój Bazyli
a ile ma twój kotek? Jada już mięsne pokarmy (np, Whiskas dla kociąt)? To jeżeli nie wiesz jak się kotem opiekować to może oddaj go komuś puki jest mały.

Gość każdy kotek nawet najmniejszy
nic nie wiesz o kotach :( no ale chwała ci za to, że go wzięłaś, musisz zrobić mu kącik toaletowy i odpowiednio odżywiać, no i odwiedź weta, bo trzeba go odrobaczyć, odpchlić i zaszczepić :) twoje pieski zresztą też

Oj wcale nie sluchaj, kotem nie jest aż tak trudno sie opiekowac zeby go od razu bylo trzeba oddawać.

skad niby mam wiedziec jestem psiarą a nie kociarą.. a ze maly sie nawinal to nie mialam sumienia :o ma kolo 4 tygodnia znalazloam go jak mial 2 tygodnie i byl slepy:o

Gość każdy kotek nawet najmniejszy
wyrzucasz tylko odpowiedni.ą łopatką zbrylony żwirek, reszta jest sucha i czysta, jak zacznie go ubywać, to po prostu dosypujesz świeżego żwirku

Gość dzien dupy
moj mial 4 tyg i lal do kuwety :o musisz zobaczyc gdzie najczesciej sika i tam ja postawic (u mnie stoi za TV i nigdzie indziej nie lej )

Gość ja nie mogę ojjj
skoro go wzieaś to jesteś odpowiedzialna za niego. zamiast tu siedzieć i pierdolic na kafe powinas poszukać na necie \"o wychowaniu kotów\" a może go kotce odebrałaś? wiesz kotki chodzą czasami na łowy i zostawiają na chwilę małe.

jasne ze zostawiaja.. w smietniku :o

Gość dzien dupy
bo to jak kot idzie swiecic (czy jakos tam) :D

Mój kocurek właśnie śpi na moim łóżku i nie widzę w tym nic złego :) Kot jest bardzo czystym zwierzakiem, więc nie ma mowy aby pozostawiał jakiś brud na łóżku.

Gość pod warukiem że jest
odrobaczony, odpchlony i zaszczepiony :)

Weź do łóżka spryskiwacz z czystą wodą. Za każdym razem, gdy pojawi się kotek- psiknij w tyłek i odnieś gdzie trzeba. Legowisko przygotuj podobne do pościeli. Niech reż nie łazi po szafkach, możesz tam ustawiać tacki z wodą, albo gdy wlezie zamoczyć mu na tej szafce łapkę. Zobaczysz, jaką kociarą będziesz za parę dni. Kuwetę zorganizuj natychmiast.Mój kot sika na papierowe ręczniki, a kuwetę ma z podwójnym dnem, nie roznosi mi piachu po mieszkaniu.Każdy, kto widzi,że jest uzyta, wywala to do muszli, bo jak nie to wyciąga coś z kosza na brudy i się załatwia:)

Gość retiketys
To musisz go koniecznie przenieść do innego pokoju...kobieta nie powinna spać z kotem bo koty przenoszą bakterie które wywołują chorobę która potem jest niebezpieczna dla jej ciąży

Gość Okrąglinek
O dajcie spokój,toksoplazmoze łatwiej wyleczyć niż owsiki,wystarczy brac antybiotyki.Poza tym nie każdy kot przenosi tokso,inne zwierzeta też,więc nie pitol -.-

Posłuchaj, musisz mu urządzić kuwetę. Możesz nawet przeznaczyć na to jakieś plastikowe pudełko na razie, żeby mały tylko umiał tam wejść. Żwirek jeden wystarczy ci na bardzo długo, kup sobie taką specjalną łopatkę - wyrzuca się nią tylko odchodzy: pakujesz do worka foliowego i wyrzucasz. Cała reszta zostaje. Mały pcha sie do łóżka bo jest malutki i potrzebuje ciepła:( jak podrośnie pewnie będzie spał gdzie indziej, bo kory lubią niezależność. takie malenstwo potrzebuje mamusi...

Kot chce spac z nami na lozku.... A ja przeczytałem Kto chce spac z nami na lozku.... :D :D :D Już myslałem, że będzie pikantny, walentynkowy temat.