Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie bede pracowala o nie ni

kto tez chce znalezc bogatego meza i nic nie robic?

Polecane posty

Nie pierdolcie mi tu ze kasa sie w zyciu nie liczy! chce meza ktory pozwoli mi lezec i pachniec! musi dawac mi na kosmetyczke do ktorej chodze regularnie, na fryzjera bo zageszczam sobie wlosy, na ciuchy i kosmetyki bo kocham zakupy. Moja rola jest to by byc zadbana,piekna reprezentatywna zona!

Gość wszyscy święci się odezwali
hm... żeby leżec i pachniec trezba aż tylu wysiłków? omg, nie chciałabym ujrzeć Cię na żywo, bez tapety, przed wizyta u kosmetyczki..

jakiego wysilku? nic nie bede robic

Gość wystarczy się długo nie myć

wysiłku żeby być piękną - chodzic do kosmetyczki, zagęszczać włosy, itp itd

Gość komunista z Laosu
co za menda społeczna

Gość takie rzeczy
to tylko w Erze

ale mi wysilek-isc do kosmetyczki ojojoj straaaszny,jak bede miala bogatego meza to bede chodzila,malo tego nawet sobie kilka operacji strzele a co tam! zrobie sobie cycki a potem jak sie bede starzec lifting :D a jeszcze jesli dla ciebie dbanie o siebie to wysilek no to wspolczuje twojemu mezowi kobieto naprawde...poki co biore rano prysznic (zeby pachniec :P) i robie make up i tyle ale jak juz bede miala meza bogacza to oprocz tego zatrudnie sztab ludzi ktorzy beda mnie masowali,czesali i robili pedicure hehhee

i co z tego ze ma spiecia wg ciebie jak mi tak dobrze? przeszkadza ci to? sram na to :D

Gość bbbbbbbbbbbbb
Jakoś przez setki lat tak właśnie było i nikt nie uważał te kobiety za materialistki. Ale jest inna sprawa. W przypadku gdy np. będziesz chciała się rozwieść - co zrobisz? Za co? Za co będziesz żyła później? Nie możesz też wykluczyć że mężczyzna który na początku ma gest - poźniej zacznie Cię rozliczać i wypominać to przy każdej kłótni. Chyba lepiej zarabiać na swoje, babskie potrzeby niż prosićo to faceta.

Gość Ty jestes
taka glupia sama z siebie czy Ci za to placa...?

Gość komunista z Laosu
rzeczywiście masz zasrany ten mózg

o ja pierdole, nie dość, że pusta, to jeszcze niekumata. no to duzymi literami LEŻĄ I PACHNA KOBIETY KTÓRE SĄ PIEKNE PO WSTANIU Z ŁÓŻKA BEZ MAKIJAŻU. A SKORO TY MUSISZ ZATRUDNIC DO TEGO SZTAB SPECJALISTÓW TO JESTEŚ ZWYKŁY MASZKARON I BOGATEGO BĘDZIE CI TRUDNO ZNALEŹĆ :)

Gość bbbbbbbbbbbbb
Zakładając że się rozwodzicie, a Ty przecież nie zarabiasz - on weźmie najlepszego adwokata (bo przecież boagty) i zrobi tak, że nie dostaniesz po rozwodzie nic. Poza tym pieniądze otrzymywane za pracę naprawdę podnoszą samoocenę.

dbanie o siebie to dla mnie zaden wysiłek, robię to z przyjemnością, bo specjalnie dużo do zrobienia przy soebi nie mam :) i co lepsze, bez problemu sama sobie an to zarabiam :)

ale jestescie debilami naprawde,taka beznadziejna prowokacja a wy sie nabraliscie

Gość smutna prawdaaaa
niewstety to nie zart, prowokacja. wiele jest takcih kobiet, tylko się otwarcie do tego nie przyznają. parę dni temu, usłyszałam to od dwóch moich koleżanek, niby trochę w żartach, ale chyba sporo było w tym prawdy. szczerze, to doznalam szoku, bo to niegłupie dziewczyny, studiujemy razem.

wszyscy swieci a ty jestes najbardziej beznadziejna z nich wszystkich...coraz gorzej z wami ludzie tutaj na kafe

wiele ta prowokacją nie zwojowałaś, marna prowokatoreczko

:D wysiadam