Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwer

Zlamane serce

Polecane posty

Gość qwer

Dziewczynki czy znacie jakies fajne piosenki o zlamanym sercu, nieszczesliwej milosci itp??

Gość wszyscy święci się odezwali
Na dworze burza hula I leje leje deszcz Tęsknota mnie otula I ciebie miły też Zabrałeś serce moje Zabrałaś moje sny I tylko zostawiłeś Te łzy gorące łzy A mnie tak szkoda lata I szkoda tamtych dni I szkoda poematów I ciebie szkoda mi Zabrałeś serce moje... Już wiele lat minęło Od tamtych pięknych dni A echo dawnych wspomnień Wciąż w moim sercu tkwi Oddaj mi serce moje Oddaj mi moje sny I tylko weź ze sobą Te łzy gorące łzy

za górami za lasami za dolinami zyli byli trzej krasnale nie górale trzech ich było trzech z fasonem - dwóch wesołych jeden smutny bo miał żonę a ta żona była jędza no i basta miała wałek taki wielki jak do ciasta i tym wałkiem kiedy chciala swego meża krasnoludka walkowala lalalala zaspiewałam to mezowi na ślubie- żeby wiedział w co się pakuje

Gość qwer
hehe chodzilo mi bardziej o piosenki ktorych mozna posluchac:)

Gość gość
Byłam już zaręczona z facetem, który był moim ideałem – wrażliwy, czuły a zarazem zaradny. Planowaliśmy ślub i wspólne życie. Aż nagle on stwierdził że to jednak nie to…..tragedia. Wiedziałam że to facet mojego życia. Nie mogłam go wypuścić z rąk. Jako że zawsze wierzyłam w magię postanowiłam się odwołac do niej. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl – i on wrócił, mówiąc że nie wie jak mógł wcześniej ze mną zerwać. Znowu jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Gość gość
Ja słyszałam, że pani ze strony wrozkadiana.pl jest najlepsza jeśli chodzi o zagadnienia związane z magią miłosną