Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumisiaaa

Czy podczas ciazy da się wciągnąć brzuch?

Polecane posty

Gość gumisiaaa

j/w

Gość idźka
Jeshu, mózg sobie wciągnij,jeśli masz, bo śmiem wątpić.....

Gość jasne jak słońce na
Pewnie ze sie da!!! nawet w 9 miesiacu sie da. jak wciągniesz to czasem się pierdzi ale tylko ze 20 bąków i potem juz luzik. brzuszek jak marzenie;)))

Ja do połowy 6 miesiąca brzucha nie miałam, ale jak w 6 miesiącu zaczął rosnąć:) Co do wciągania brzucha, to póki jest taki malutki to da się jeszcze go trochę wciągnąć, ale wymaga to od ciebie dużo wysiłku no i nie da się na długo:) Potem im większy brzuch to choć nie wiem jak byś się prężyła i tak go nie wciągniesz:)

Gość gumiusiaaa
no spoko mozg juz wciagnelam. Mi chodzi o wciaganie tak na poczatku, nie w 9 miesiacu;/ czy jesli zauwazylam ze nie moge wciagnac wbrzucha ( dodam iz mam normalnej wielkosci ) to czy moze to byc objawem ciazy np.

Gość gumiusiaaa
no to ja wiem, ale ostatnio jakos brzucha nie moge wciagnac tzn troche tak ale tak jak by nie do konca ...tak jakos dziwnie. i sie zastanawiam czy to moze byc ciaza. na razie nie widze sensu robienia testu... do nastepnej miesiaczki mam jeszcze ze 2 tyg.

Gość gumiusiaaa
nie no nie bede robic testu;p skoro si tak juz czekam do terminu miesiaczki to juz poczekam jak ja dostane lub jak jej nie dostane;p