Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarka

Kto przebije moją porażkę życiową?

Polecane posty

Gość amarka

mam 24 lata jestem jeszcze dziewicą, nigdy nie mialam chlopaka na dłużej.. czy ktoś mnie przebije w mojej porażce?

Gość kasjatta
łomatko to juz nie jesteś dziewicą bo błona ci się złuszczyła i wykruszyła w tym wieku :-O

Gość eeeeeeeetam
pociesze cie - 40+. lepiej ci?:D nie chodzi o mnie zeby nie bylo:D ale sa takie:)

Gość amarka
kasjata dzięki kamień spadł mi z serca ;)

Gość amarka
ok, nie pocieszajcie mnie bo to nic nie da, stało sie i już, albo lepiej... nie stało się jeszcze.. dawać wasze życiowe porażki, to mnie bardziej pocieszy ... ;)

Gość yoyuyaye
moja koleżanka też sie przejmowała tym tzn nadal jest dziewicą i ma 22 lata ale niedawno znalazła chłopaka a też dłuuuugo nie miała a jak już był to taki chwilowy że nic nie wychodziło i bal bla bla teraz jest szczęśliwa, ty też w wkrótce może kogoś znajdziesz :) najlepiej jest nie szukać i nie popadać w desperacje :)

Gość kasjatta
moją porażką życiową jest moje mieszkanie, którego nie lubię Chciałabyś mieszkać obok ruchliwej ulicy że okna nie można otworzyć i nieogrzewana łazienka i korytarz,2 pokoje i zabytkowe drzwi wejściowe - takie same jak w horrorach.Porażka życiowa :-(

Gość amarka
yoyuyo mam nadzieję że miłość szybko mnie znjadzie... :(

Gość amarka
kasjata mieszkalam chwile w takim mieszkaniu, oprocz tego mieszkalam w nim z obcymi ludzmi to dopiero porażka była... a dlaczego nie zrezygnujesz z tego mieszkania? ja to bym sie cieszyla jakbym wogole jakies miala ... :(

Gość wczoraj tu pisała
laska co pojechała na wakacje do stanów i zaciążyła z portorykańczykiem do którego nawet nie ma numeru tela- chyba tego nie przebijesz :D

Gość kasjatta
to ta zaciążona w stanach przebiła he he :-D daj linka to przeczytam

Gość Szobako
pewnie jesteś albo głupia albo taka brzydka. Stawiam na pierwsze, skąd wiem? chocby po tym durnym poście... kto Cię przebije, miliony ludzi ma gorzej... a Ty kretynko nażekasz bo jestes jeszcze dziewicą. Żal

Gość amarka
szobako ale nie krzycz na mnie, tak wiem ze jestem glupia i mam zaburzena emocjonalne ale to wlasnie jest dla mnie duzy problem i chcialam sobie o tym popisac z ludzmi na kafe.. wiem ze moze miliony ludzi moze maja gorzej, co nie oznacza ze moje dziewictwo jest moją jedyna zyciowa porazka i nie mam tez problemow takich jak wlasnie ten milion innych ludzi...

Gość far away away
A ja swoją dziewictwo zaczęlam traktowac jako moja zaletę. Nie ma co się łudzić, kiedyś byłam pasztetem ważyłam 90kg:O schudłam do 50kg, zapuściłam włosy, poszłam do pracy w biurze w między ludzi, zaczęłam ubiarać sie kobieco, bawiłam sie facetami, uwodziłam ich i porzucałam, aż spotkałam tego jedynego, który do momentu przbicia błony nie wierzył że nią jestem. Dopiero jak ujrzał krew to miał 100% pewnośc, bo jak mówił taka laska i dziewica? Niemożliwe:p Zadowolony był na maxa. Dziś planujemy ślub:D A wcześniej też myślałam, Boże całe życie w celibacie:( Przegrałam życie bo w wieku 23 lat nigdy sie nie całowałam. Teraz mam 26 i nadrabiam to co straciłam. Zmień tylko podejście:D A będzie dobrze.