Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

KTÓRA Z WAS DROGIE PANIE NIE MA CELLULITU?

Polecane posty

Mam to szczęście. Podejrzewam że to genetyczne. Moja mama ma 50 lat i też nie ma cellulitu. W ogóle.

Gość lo.123
ja nie mam wogóle.. wkoncu ze mnie jest laska :P

JA TAKŻE NIE MAM...TAKK SIĘ WLASNIE ZASTANAWIALAM ZE WSZĘDZIE WSZYSCY MÓWIĄ O TYM CELLULICIE A JA ZNAM WIELE OSÓB KTORE NIE MAJĄ WCALE. PS. DBACIE O SIEBIE JAKOŚ SPECJALNIE? TJ O PUPE I NOGI?

Gość lo.123
no ja nie mam.. i jestem laska.. a to ze wy mi nie wierzycie to .. :o żal.

Gość krem do twarzy
kazdy ma a nie tam laska nie laska chyba ze ma 12 lat to ok

Gość srata tatata
a ja mialam jeszcze w styczniu...wlasnie wczoraj dokladnie sprawdzalam i ....NIE MAM! :D

Gość krem do twarzy
do srata tak zginąl ci podczas snu czy masz zloty srodek

Gość gfdgfds
sratatata jak to zrobiłas?!!

Gość srata tatata
balsamiki i codziennie 100km na rowerku.Zaczynalam od 20km i tak mnie wciagnelo,ze dziennie przejade setke bez zmeczenia.Polecam rowerek :)

Gość może spróbuje
Może to faktycznie jakieś geny. Ważę 50 kg, jestem wysoka a mam celulit na udzie:(

Gość krem do twarzy
sarata tata chyba nie pracujesz jak masz czas na 100 kilosów

Gość według badań ok. 80 procent
kobiet ma mniejszy bądź większy cellulit ale oczywiście jak to na kafe bywa, tu są same ideały.:D:D:D

Samo mi sie nasunelo... bo zawsze jak jest jakis podobny temat, dotyczacy mankamentow urody, to wszystkie sa piekne, wypielegnowane, zadbane, nie majace z niczym problemow... i poprostu mnie to smieszy, ze wszystkie na forum takie idealne, ale moze sie myle... zostawiam to Wam, ktore mowia prawde i tym ktore ubarwiaja swoje wypowiedzi 🖐️

Gość srata tatata
Pracuje w domku, jestem sama sobie szefem...o 8 rano jezdze 1,5h a popoludniu tez tyle.Fakt,ze to mi zabiera caly wolny czas,ale ja lubie jezdzic.

Gość może spróbuje
Pewnie większość ubarwia. Tylko po co? I tak ich tu nikt nie widzi:)

Gość krem do twarzy
justynka 87 podejzewam ze to rok twojego urodzenia ja w tym wieku mialam dziecko i tez mialam fajna figure i celulitis nie widoczny normalnie , tzreba bylo scisnac nofe i bylo widac a ty jestes chyba idealna

Ja nie mam... Może jak jakoś ultraścisnę ciało to coś się troszkę marszczy, ale marginalnie. Za to rozstępy są :O Też niby nie dużo ale mnie wkurza jak sobie tyłek opalę w "tygryska". I chyba bym wolała cellulit, o ile wiem z tym się da coś zrobić, nie to co te przeklęte rozstępy :O

Gość eeeeeeeetam
pojawil sie, ale juz go nie ma:) bez diety, cwiczen i innych pierdol - jestem leniwa:D maz robil fotki zebym uwierzyla:)

ja tez nie mam ciulitiksu i nigdy nie mialam. ciagle za to sie mecze z basiorem :( jedni maja to, drudzy tamto... tak to juz jest ;-)

krem do twarzy - wielkie dzięki, ale idealna nie jest bo ideałów nie ma. Aha, i nie celulitis tylko cellulit. Na zajęciach w szkole dowiedziałam się że w dzisiejszych czasach cellulit jest taką plagą bo w produktach spożywczych jest mnóstwo konserwantów, ulepszaczy... Dlatego pokolenie naszych mam nie miało takiego problemu. Owszem, to jest mój rocznik urodzenia.