Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To wiem na bank.

Czy jestem w ciąży?- Wykaz objawów i wynik testu

Polecane posty

Tak o: 1) Normalnie współżyliśmy bez zabezpieczeń. 2) Bolą i swędzą mnie piersi- powiększyły się o rozmiar. 3) Miesiączkę miałam dostać 4 dni temu a zamiast niej jak nigdy miałam dwudniowe brązowe upławy. Teraz nic, nawet przeczucia niejasnego, że mam dostać okres. 4) Zrobiłam 2 testy: przedwczoraj, który wykazał jedną mocną kreskę, a drugą różowawą, i dzisiaj, gdzie już druga kreska też była mało widoczna ale więcej niż ostatnio. 5) Sikam jak szalona i w dzień i w nocy- 5 razy więcej razy niz zwykle 6) Jem jak smok, różne rzeczy naprzemiennie. 7) Lekko mi niedobrze 8) Czuję się ospała i słaba. 9) Mam lekkie zawroty. 10) Pobolewa mnie lewa strona brzucha, ale nie tak jak zwykle pośrodku jak na okres. No wszystko niby wskazuje na "tak" i staraliśmy się z mężem ostro, ale ten test taki niewyraźny,..........

4) Zrobiłam 2 testy: przedwczoraj, który wykazał jedną mocną kreskę, a drugą różowawą, i dzisiaj, gdzie już druga kreska też była mało widoczna ale więcej niż ostatnio. tez tak mialam i w ciazy bylam

Gość karina1980
ciąża na bank!!! GRATULUJĘ!!!

Gość ja tez tak miałam ze
druga kreska ledwo ledwo i byłam w ciazy

Gość ZyROZPACZONA
jeśli druga kreska jest navet lekko widoczna to oznacza ciążę.. wiec Gratulacje :)

Gość i już za 9 mies. bedziesz mamą

Gość kinio123456
na 100000% bedziesz mamusia :D