Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgjshgjkshgkjsdg

Kolczyk w duzym nosie?

Polecane posty

Gość sdgjshgjkshgkjsdg

Widzial ktos zeby ktos tak mial ??? Fajnie by to wygladalo??

Gość sdgjshgjkshgkjsdg
nie mialam,bo chce zachowac dziewictwo do slubu

Gość jolkajolkajolka444
mam duzy nos a chcialabym kolczyk,pasowaloby??

Gość fghfghfgh
zalezy jak wielki, ogromny to raczej by smiesznie wygladało, a co innych obchodzi twoj nos, jak ktos chce to se robi

Gość fghfghfgh
otyle dziewczyny nosza miniowy i co pasi :O

no grubaski noszą miniówy i ok niech noszą ,ale nie wygląda to za dobrze..Tak samo jak kolczyk w dużym nosie. Wady trzeba ukrywać ,a nie je eksponować

Gość fghfghfgh
a tam zaraz ukrywac, zalezy co sie komu podoba, wiem ze trudno w to uwierzyc ale sa faceci o dziwo najwiecej jest we włoszech i w grecji którzy nie lubia np zadartych nosów u dziewczyn tylko tzw.. filozoficzne, ktos woli gruba kobiete a nie chuda itd

Zalezy, jaki ten nos, jak ladny, pasujacy do twarzy, to w miare ok, ale jak brzydki, taki raczej oszpecajacy, to odradzam.

Gość DarkAngel666
zalezy czy jaki masz ten nos...garbaty?wielki? niektorzy gadaja ze maja duze nosy a tak naprawde nie jest...ja np,zbieralam nawet na operacje tego nochala bo uwazalam ze jest ogromny,a kolezanki,rodzice,partner stukali mi w czolo ze wcale nie mam wielkiego nocha etc.rozny nochal pasuje do roznej twarzy! jesli masz duza twarz i twoj nos miesci sie na dlugosc 3razy w niej to znaczy ze jest idealny i dopasowany.jesli sie nie miesci ,znaczy ze jest za duzy i wtedy nie radze nic tam robic.ja mam nochal 5cm na 2.5cm i myslalam ze jest ogromny ale idealnie miesci sie na mojej twarzy.jak masz garbaty nos to nie polecam,moja kolezanka ma szeroki jak murzynka i tez ma kolczyk i wyglada fajnie:)