Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZyROZPACZONA

Prawdopodobieństwo CIĄŻY .. ?

Polecane posty

Gość ZyROZPACZONA

Drogie Panie: czy po owulacji zawsze miewacie dni suche? Czy niekoniecznie.. Bo ja jestem juz w okolicy okresu i codziennie zauwazyłam że mam upławy .. Na dodatek przed chwila mierzyłam temperature- 37,1 :( Powiem tylko że raz w okolicach dni płodnych uprawiałam petting z chłopakiem, on po kropelkowaniu otarł się o okolice wejścia do mojej pochwy.. ALe skoro płyn wydzielany przed wytryskiem nie jest w stanie zapłodnić (udowodnione naukowo) to jakie jest ryzyko ciaży? Doradzcie, bo zwariuję... :(

\"ALe skoro płyn wydzielany przed wytryskiem nie jest w stanie zapłodnić (udowodnione naukowo) to jakie jest ryzyko ciaży?\" pokaz mi gdzie to jest napisane, najlepiej zmien informatorów!

Gość ZyROZPACZONA
http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat cytat : Badania przeprowadzone w 2007 r. na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem światowej sławy profesora ginekologii, seksuologii i położnictwa David Resnick'a potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe.

Gość i znóFFF miss prowokacji
to skoro tak inteligentna jesteś to po co ten post ???!!!!:O

Gość ZyROZPACZONA
bo chcę zeby mnie ktos podniósł na duchu.. poprostu się martwię...

Gość tez mam takie pytanie
W sumie jestem juz 5 dzien po terminie miesiaczki.Zawsze mialam dni suche przed miesiaczka.Od kilku,kilkunastu dni czuje sie mokra tam na dole.Nie wiem czym to jest spowodowane.Temperatura w pochwie w h wieczornych wynosi 37,5 natomiast rano 36,8.Nie wiem co o tym myslec.Prawdopodobienstwo zaplodnienia jest wysokie poniewaz doszlo do pelnego stosunku po jednej z imprezek:).Powiekszaja mi sie piersi,ale czuje to dopiero od 2 dni czyli po terminie@.Masz jakies inne objawy?

ee tam...zawsze z tym \'plynem\' kobiecym jest roznie (przynjamniej w moim przypadku). wiem tylko ze zawsze jak sie balam ciazy to mialam tak rozregulowany okres ze szok...dopiero teraz keidy wiem ze nic by sie nie stalo gdybym zaszla w ciaze wyluzowalam i wsyztsko jest idealnie..dlatego dziewczny nie orajcie sie :P ps.na temaperaure nie zwracajcie uwagi bo ja trzeba meirzyc przez kilka miechow i znac niezle swoje cialo zeby moc cos wyczaic na jej podstawie..

Miłe Panie! Na pytanie zawarte w tytule odpowaidam zawsze tak\" W ciązy nie da sie być na 25 czy na 70% :o Albo się jest abo nie! Trzeba zrobić test w terminie spodziewanej @ i wtedy wiadomo! :)