Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja go chyba bardzo lubie

A mi kabel USB

Polecane posty

Gość eeeeeeeetam
czy ja Ci ublizylem jakims slowem ?" nigdy w zyciu;) lubie Cie, a Ty taki....:( sory!:)

25.09.2008] 22:14 eeeeeeeetam dobre to miod na moje serce mow mi jeszcze bom w ch*jowym nastroju pacanie no chyba ze ten pacan to nie bylo do mnie :O

Gość eeeeeeeetam
obrazliwy jestes..jak wszyscy faceci:( (kurwa, jak ja tego nie znosze!) przeciez przeprosilam ❤️

A ja wiem dlaczego kabel wywołuje takie reakcje na kafe:P 1) Jest kulturalny 2) Nigdy się nie kłóci 3) Nie używa wulgaryzmów 4) Zawsze miły i ma dobre słowo dla każdego 5) Ma bajera:P Oto 5 powodów, po prostu kabel jest tu dżentelmenem a kobietom na takich miękną nogi ot co. Pff wielka filozofia:P:D

Gość eeeeeeeetam
A mi kabel USB - nie wiem dlaczego, poprawilo mi sie:) dzieki 🌼❤️:) bez urazy.....

Gość eeeeeeeetam
Ma bajera" - ale z tymi nogami bym nie przesadzala:D

Gość i jaaaaaaaa
go lubię :)

hmm...chyba załoze topik :'Lubie Jarka" zawał dostanie jak zobaczy :P:P:P hm..ale chyba zadna sie nie dopisze ;)

dr Euzydora Aronson >>> podobnych mnie siedlatego siedzą tu cale szfadrony......tylko takie zachowanie nie jest trendy...dlatego wola siedziec odziani w maski......

A mi kabel USB masz rację ale nie dodałam jeszcze czegoś: 6) Delikatny 7) Romantyczny :P A poza tym ładnie to tak bałamucić kafeteriuszki no i jeszcze flirtować z kilkoma na raz:P

dr Euzydora Aronson >>> i jeszcze cos :P nikogo nie bajeruje bo nie mam powodow.....nie mowie nic o sobie (nigdy)ale tez o nic nikogo nie pytam wiec? gdzie tu to bajerowanie?.....bajer z zalozenia ma pomoc w osiagnieciu celu .....a moim celem jest tu dobrze sie bawic