Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja go chyba bardzo lubie

A mi kabel USB

Polecane posty

Gość hmmmm............
Może i te wymieniane przez was w punktach cechy -a mi kabel- sprawiają to, że ma on tu takie powodzenie, ale z moich obserwacji to powodzenie tu na kaffe wystarczy mieć już tylko z powodu jednego punktu: 1. być facetem! Jeszcze nie widziałam, żeby się tu jakiś pojawił i nie rzuciła się któraś na niego. Tak, tak nawet Jarek miał fanki...

Gość rozgałęziaczka
ja myślę, że masz 27 lat:P

Gość eeeeeeeetam
nie kumam:( troche wypilam, mam rozumiec, ze pojebalo mnie, bo pytam o Twoj wiek?:( Jesssss! baterie saidaja, nie popisze juz:)

powiedz mi och wiem będziesz typowym kobiecym ględzeniem( przepraszam nie mogłam znaleźć innego słowa) chciała zmusić biednego kabelka do ujawnienia swojego wieku, jeżeli to nie podziała użyjesz trzepotu rzęs i spojrzenia małej dziewczynki?:P Wiem wiem, że to działa ale czy na kabelka zadziała...hmmm poczekam i popatrzę:):P

eeeeeeeetam >>> nie nie pojebalo Cie..... tylko czy fakt ze powiem uczyni czyjes zycie szesliwszym , raczej nie .....uwierz mi na slowo ze tak jest lepiej , internet to iluzja ....nigdy nie bedziesz mialal pewnosci ze napisalem prawde :O

A mi kabel USB a ja sie czuje na 19 :D choć tyle nie mam już:P Z analizy mogę stwierdzić, że każdy kto ma X lat czuje sie mniej więcej na mniej niż ma. Tak więc skoro kabelek napisał, że czuje sie na 26-30 to ma ...:X

a wiecie dlaczego tak jest dobrze ?.....bo potrafie rownie dobrze rozmawiac z gimnazjalista jak i z 50 letnia babcia.....i nikt nie czuje dykomfortu z powodu roznicy wieku :)

"kabelek" pff!!!!!! :D:D Euzydora...jak myślisz... czy lepszym określeniem "och.." bedzie "nosz kurwa" lub cos w tym stylu???

Gość eeeeeeeetam
uwierz mi na slowo ze tak jest lepiej , internet to iluzja" zdaje sobie sprawe:) mylisz sie co do mnie:( i to grubo! ło mato, jak mi przykro:( mimo wszystko pozdro:)🌼 kolezenski:)

Gość nad czym się w ogóle
zastanawiacie?? skoro tak się kryguję, to jest oczywiste, że jest dużo starszy od przeciętnego kafeteriusza... tak min. 50lat.

Gość eeeeeeeetam
bo potrafie rownie dobrze rozmawiac z gimnazjalista jak i z 50 letnia babcia.....i nikt nie czuje dykomfortu z powodu roznicy wieku " znam to! -"wymacalam" - mysle, ze jestesmy w podobnym wieku:) nie pytam juz...:)🖐️