Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studik

wyprawka na...studia

Polecane posty

Gość studik

co kupujecie na studia, zeszyty czy macie jakis inny pomysl na segregowanie notatek? uczycie sie z ksiazek czy tylko z notatek? jak sie przygotowujecie? pytam w szczegolnosci pierwszorocznych studnetow ale i tych doswiadczonych prosze o odpowiedz :)

Gość dddsffff
lo matko widze ze bardzo przezywasz pojscie na studia. tez ide na ale czy myslalam o wyprawdce?? wiem ze kiedys tam bede musiala sobie kupic jakas torbe gdzie wejdzie duzy zeszyt, ktroey tak sie sklada tez bede musiala kiedys kupic. + dlugopis i wio

Gość jeżeli on
mam jak narazie jeden zeszyt. jak na razie więcej nie będę kupowała. książek nie mam wcale. będę próbowała wypożyczyć albo kupić, ale dopiero wtedy kiedy będę wiedziała jakie

kup takie duże kartki a4 z dziurkami i segregator, ja tak pisałam przez ostatnie 4 lata... teraz jestem na 5 roku i czeka mnie jeden semestr nauki i nie zamierzam już notować bo mi się nie chce czasem uczyłam się z książek, ale przeważnie wypisywałam z nich najważniejsze rzeczy i uczyłam się z notatek

a jaki kierunek? Bo ja już od lipca rezeruje w bibliotece książki bo u mnie wiekszość to książki typu Understanding Physics za 2 stówy czy ileś tam i trzeba je by było sprowadzać sobie z zagranicy :/ Najlepiej już sobie porezeruj.

Gość jeżeli on
u mnie będzie można dopiero od niedzieli:/ no a książki to też mam nie za tanie

Gość dddsffff
he ja resocjalizacja i nie wiedzialam nawet ze cos rezerwowac trzeba heh