Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i teraz nie wiem

Czy naprawdę ciuchy z Bonprix są złej jakości?

Polecane posty

Gość i teraz nie wiem

Widziałam na ich stronie ładny,niedrogi żakiecik,ale przeczytałam gdzieś,że ich ciuchy ładnie wyglądają tylko w katalogu,a w rzeczywistości to szmaty.To prawda?

Gość nie warto .. ..
To prawda. Tkaniny są "dziwne" - np. kupiłam kiedyś spodnie (jeansy) - na fotce bardzo ładne "rurki" - w rzeczywistości okazały się z takiego bardzo rozciagliwego materiału. Bluzka - niby elastan 50% i bawełna 50% - w rzeczywistości coś, co wygląda, jak cienka, absolutnie nieprzepuszczxalna cerata. To już lepiej Qelle, albo Neckermann, ale też ubrania droższe. Polecam buty - są ok.

Gość i teraz nie wiem
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Kuchinawa San
NIestety, to prawda. Neckerman także. jedynie Quelle się do czegoś nadaje, choć nalezy unikać syntetyków i domieszek.

Gość shin
Zamówiłam kiedyś ciuchy z bonprix i byłam strasznie rozczarowana. Wyglądały super tylko w katalogu.

Gość goldenka+
pozatym nierowna numeracja.Ja kupuje i w bonprixie i neckermann i quelle,ale np jesli w quelle kupuje spodnie rozmiar 38 i sa dobre to nigdy nie mam pewnosci czy zamawiajac nastepnym razem z tej firmy spodnie lub spodnice 38 bedzie to to samo 38 i czy to 38 bedzie dalej pasowało.To mnie wkurza najbardziej w tych domach wysyłkowych

Gość goldenka+
aha i nie zgadzam sie ze wszystkie ciuchy sa kiepskie .NIEPRAWDA. Ja kupuje ciuchy tylko przez neta i nie miałam jakiegos totalnego rozczarowania nigdy .Wazne by sie tez dobrze zmierzyc

Gość goldenka+
racja greczynka z rozmiarami to klapa

Gość wenddetta
to szajs, że nigdy w życiu nie spotkałam.Mają rację, ładnie prezentuje się w katalogu lub jest to porawione photoshopie lub inna tkanina. Przysłali mi takie goowno że mogłabym tą sukienką wyściełać bude dla psa albo siedzisko dla kota.Odesłałam to na własny koszt i dostałam zwrot jakiegoś kosztu pomniejszonego o procent - niech spierdalają.