Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__Greczynka__

ALLEGRO

Polecane posty

Witam serdecznie, co sadzicie o zakupach na allegro! juz pare razy zostalam tam oszukana przez super sprzedawce! nie wyslal mi towaru za ktory zaplacilam odrazu! allegro wysyla do takiej osoby upomnienia ale ten spredawca nic sobie z tego nie robi! zakupy u tego sprzedawcy zrobilam za ponad 120 zlotych1 jak odzyskac pieniadze lub towar!

Gość za mała kwota
za 120 zł to nie ma co isc do sądu, można najwyzej opisac takiego w komentarzach i na forach netowych Mnie się nigdy cos takiego nie zdarzyło; wybieram sprzedawców któryz mają same pozytywne komentarze

Gość kriszna
jaki to sprzedawca ? daj linka do aukcji co by inni nie zostali oszukani :) a tak wogole to wyjasnialas z nim sprawe czy nie chce gadac? Alegro zwraca stracona kase jezeli jest ponad 50zl poczytaj w regulaminie bo dokladnie nie wiem jak to dziala .

moze dla pani to jest mala kwota- ja nie zamierzam robic tej pani prezentow za 120 zl, zglosilam juz sprawe na policji- pozatym mam adres i wybieram sie do jej sklepu wraz z mezem to tylko 30 km, nie wiem czy oplacalo sie tej pani narobienie sobie wstydu ....nie wiem jeszcze co zrobie jak wejde do tego sklepu ale wstydz bedzie1 dla tej pani oczywiscie:P)

zreszta jak dostane ta przesylke, pani obiecala wlasnie ze JUZ!!!!!!!!!!! po misiacu wyslala bo musiala doszyc sweterki!!!! komentarze wystawie tragiczne, a musze dodac ze ma duzo negatywow! wlasnie za termin wysylki bardzooooooo dlugi

Gość kriszna
no to jak ma duzo takich negatywow to czego sie spodziewałas?? wiadomo ze moze byc dluzej :P Piszesz ze kilka razy cie oszukali hmm ja kupuje od kilku lat i nigdy nikt mnie nie oszukał ale tez zawsze sprawdzam komenty nawet te pozytywne zeby zobaczyc czy przypadkiem nikt tam nie zagail o jakis niedogodnosciach. Ludzie nie wystawiaja negatywow w obawie za odwet stad mozesz liczyc te ktore sa razy 10 :)

Gość kriszna
dobrym sposobem jest tez napisanie do osoby ktora juz cos kupiła u sprzedawcy i wypytanie o wszystko , najlepiej do kilku osob napisac :)

MIMO ZE TA PANI MIALA SPORO NEGATYWOW1 TO CI CO WYSTAWIALI POZYTYWY BYLI ZADOWOLENIE SADZILAM ZE ALLEGRO JEST BEZPIECZNE! ZOBACZE CO DALEJ NIBY WYSLALA TE CIUSZKI CIEKAWE CZY DOJDA.

Gość nigdy w życiu nie włożyłabym
ja też kupuję od kilku latek i tez nie zostałam wrobiona. raz myślałam ze tak ale to było niedawno kiedy pocza robiła sobie ze wszystkich jaja. napisałam do innych kupujących i dowiedziałam się ze sprzedajacy jest ok.

nie wiem co sadzic o tej pani bo raz przeprasza ze musiala doszyc swetry za chwile ze juz wyslala po czym mija 2 tydzien swetrow nie ma, ja wiem ze suma 120 zl to nieduzo, ale ja nie zarabiam 5 tysiecy

Gość kriszna
rozumie twoje rozżalenie, moze napisz do niej i skoro masz blisko to umow sie na odbior osobisty a jak juz wysłała niech wysle ci skan potwierdzenia.

poblem w tym ze po tym jak zglosilam sprawe do allegro nie odbiera telefonow, nie odpisuje juz na meile, nie mam innego wyjscia jak tam pojechac, i wejsc do sklepu tej pani...tylko jak sie tam zachowac

Gość do ja Wawa
Greczynka-czyzby zakupy u Estyl???

Gość do ja Wawa
"bo musi doszyc sweterki"-stad wiem, tez u niej zamawiałam-czekałam 3 TYGODNIE.Do tego mnie zwodziła ze juz wysłała co było bzdura, wystawiłam neutrale choc powinna negatyw

dokladnie tak jest- dostalam juz od tej pani 3 razy info ze wyslala mi swetry i nie ma! w meilach byla przemila, ale jak skonczyla sie moja cierpliwosc poprostu przestala odpisywac na meile! moze niech ten sprzedajacy bedzie przestroga dla innych allegrowiczow! trzeba sie przyszykowac na wysylke z miesiecznym opoznieniem, choc nie wiem czy wogole dostane te swetry!!!!!!!!!!!!!!

Gość do ja Wawa
zreszta zobacz jej komentarze-duzo ludzi pisze, ze czekali długo-sprzedaje mnostwo szmatek i pewnie sie nie wyrabia z wysyłka, a szkoda kaski na pracownika:-PJa juz wiecej u mniej nie kupie.Wyslij jej zdecydowanego maila, moze sie troche wystraszy, ze pojdziesz na policje itd.Powodzenia:-)

juz napisalam takiego meila ze zglaszam sprawe na policji itd obiecala ze wysle we wtorek zeszly jak nie ma tak nie ma, bede musiala pojsc naprawde na policje! wiem ze negatywa mi wystawi takze tylko nie wiem za co- chyba za to ze domagalam sie towaru odrazu! wplacilam kobiecie pieniedze zaraz po wygraniu! doslownie w ciagu 4 minut! dzis mija miesiac a wysylki jak nie ma tak nie ma1 TO TAKZE OSTATNIE ZAKUPY U TEJ PANI! UWAZAJCIE NA NIA!

Gość moga nawet
musicie to naglosnic!! zeby nie kupowac u oszustow! tzeba wszedzie gadac glosno jak ktos oszukuje , zeby klientow nie mieli,

Gość kriszna
zerknełam własnie na jej komenty i powiem ci ze ja bym u niej nic nie kupiła .Musisz byc bardziej ostrozna.

Gość JJHHGG
ladne ma sweterki...

Ja kiedys kupowalem dla dziewczyny pulower taki wlasnie od e-styl i pamietam ze przyszedl bez problemow,ale dziewczyna nie byla zadowolona bo inaczej wygladal na zdjeciu ;-/

Gość kriszna
masz tu program ochrony kupujacych pisze jak mozesz sie starac o zwrot kasy http://aukcja.onet.pl/country_pages/1/0/education/pok/index.php?page=1 pisze ze jak od policji otrzymmsz odmowe wszczeci asledztwa to nie dostaniesz zwrotu :P na policji czesto stosowane jest zbywanie petenta mala strata ,duzo zachodu i jeszcze te sprawy w sadzie :P ale nie daj sie każ pisac protokół i juz :) Jak sie uprzesz to nie odmowia :)

jestem uparta nie uda im sie mnie tak splawic! to moje pieniadze za darmo ich ni dostaje! zaplacilam za towar i zadam wysylki1 a e-styl to nie ta sama1 sa dwa nicki podobne! TA MA NICK estyl, TAMTA Z NICKIEM E-STYL JEST KONKRETNA!

Gość do ja Wawa
ja brałam 4 golfy z krotkim rekawkiem-wszystkie były zle pozszywane na szwach i musiałam cerowac, potem brałam blizniak-przyszedł brudny i poplamiony:-O NIGDY WIECEJ!!!JUz inni tez maja te ciuchy na Allegro:-)

mimo wszystko trzeba ostrzec ludzi zeby u tej pani nie kupowali!!!!!!! moze jak spadnie jje ilosc kupujacych zrozumie! jak sie nie wyrabia z wysylkami niech zatrudni wiecej ludzi!!!!!!! poza tym co to za super sprzedawca! zenada! dziwne ze nie zablkowali jje konta