Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Emi...

Musze sie wygadać...

Polecane posty

Gość ...Emi...

No więc tak... Moj synek od września zaczął chodzić do przedszkola zaprzyjaźnił sie z pewnym chłopcem i codzień kiedy wstaje pyta czy on bedzie bo bardzo chce sie z nim pobawić a chłopca od pewnego czasu nie ma i dzis zapytalam czy moze jest chory a Pani mi na to ze to jego matka jest chora ma 19lat i ciągle pije. Przychodzi po dziecko pijana stad tez chlopiec niie chodzi do przedszkola bo Panie nie moge dac matce pijanej dziecka zdazylo sie to w Piatek poprzedni i w poniedzialek. W zeszlym roku policja zabrala matce dziecko przyjechalo do przedszkola policja i zabrala do pogotowia opiekuńczego, matka sie uspokoiła ale teraz znowu to samo tak mi szkoda tego dziecko jak mysle ze teraz zamiast byc w cieplym bawic sie z dziecimi i je sniadanko to siedzi z zapijaczona 19-letnia matka to serce mnie boli...2 godziny tak siedze i mysle tak by chciala mu pomoc ale nie wiem jak... musialam sie wygadac

Gość goldenka+
jezu biedne malenstwo .Trzeba reagowac trzeba bo tu o dziecko chodzi zrobic cokolwiek,ono i tak niby takie małe juz sie na swoja ,,matke''napatrzyło. płakac sie chce jak sie widzi jakie niektore dzieci maja matki

Gość ...Emi...
Nie mam adresu... nawet do konca nie wiem ktora to jest raz ja moze widzialam. To przedzskole powinno zgłosci zeby zabrali jej dziecko... Boze jaki ten swiat jest niesprawiedliwy

Gość goldenka+
ooo tak jak pijawka bym zrobiła.Ale co wtedy jak jest zalana ta ,,matka''??to malenstwo tez stres wycierpi jak znowu policja bedzie.pogotowi e eh

Nie powinny, ale mają, może m.in. dlatego, że jak powiedzą, że nie chcą mieć, to patrzy się na nie, jak na chore psychicznie? Może następnym razem, jak dziewczyna mówi, że nie chce mieć dzieci, to nie patrzcie na nią, jak na dziwoląga.

Gość ...Emi...
To do cholery po co se je robila?!!! Moze oddac

no może po to, żeby babcia była zadowolona i ciotki i sąsiadki ja wiem, że to jest kretyński powód, ale jakiś to argument jest ja ich nie bronię, żeby ktoś tak nie pomyślał, tylko tak mi się skojarzyło, że jak ma, to źle, a jak nie ma, to tez każdy krzywo patrzy

Hmmm ma dziecko w przedszkolu w wieku 19 lat, czyli jak zaszla w ciaze byla troche mlodsza, dziecko juz troszke jest na tym swiecie. Skoro pije , to cholera ja wie czy jescze czegos nie zazywa ... ;/ i co potem dzicko bedzie chodzilo ikradlo, bo matka niemadra nie jest w staie go utrzymac, sama nie umie zadbac o siebie ... moze i sami jeje rodzice sa podobni, moze to rodzina innego pokroju, a w takiej dziecko sie zapusci i moze byc takie samo, albo bedzie ckiezko charowac by wyjsc na swoje i uciec . Toz to pewnie zasla w ciaze z przypadku.Wcale dziecka nie chciala.Jest nieodpowiedzialna i za siebie i za niego!Dziecko nie powinno z nia byc, juz by bylo mulepiej przy jakis opiekunkach. Sama mam 19 lat i nie czuje sie na silach by utrzymac takie szczescie.

Gość niab
skoro to jest juz praiw eprzyjaciel twojego synka to tym bardziej sprobuj nie zostawiac tej sprawy. Zobacz tu www.dda.pl -tu jest troche napisane o takich dzieciach jakim ten bedzie w najlepszym razie gdy dorosną. Mozna kogos zmusic do leczenia, ale to bardzo trudne. Sa poradnie leczenia alkoholizmu i przemocy w rodzinie. Ale tam cala rodzina widac jest chora od srodka