Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znów Zdezorientowany

Uraziłem ją, czy chce po prostu odpocząć?

Polecane posty

Gość złośliwa w ...
Wez sie w garsc Brzydal i wszystkiego tak nie analizuj. Nie chce z Tobą gadac to nie.To nie koniec swiata.

"Nie chce z Tobą gadac to nie.To nie koniec swiata." Nie traktuję tego w tych kategoriach. Ale po prostu chciałbym wiedzieć konkretnie dlaczego i czy to juz tak na stałe, czy jej przejdzie. Czy po prostu się mam odczepić, wiesz takie tam.

Gość złośliwa w ...
Nie znam jej.ale jak jest podobna do mnie i ją olałes wczoraj,to modlitwa Ci tylko pozostaje:P ide szukac ofiar:classic_cool:

"Nie znam jej.ale jak jest podobna do mnie i ją olałes wczoraj,to modlitwa Ci tylko pozostaje" Widzisz, ale ja jej nie olałem wczoraj. Po prostu nie zastanowiłem się nad czymś, nie pomyślałem. Prosiła mnie o coś, ale nie sądziłem, że to jest pilne, ze to juz ma być. Miałem jej pomóc wieczorem, jak wrócę z pracy, bo mógłbym nad tym pomyśleć. A ona mnie nie wyprowadziła z błędu. Pewnie muszę paciorek odmówić.

>> Ale po prostu chciałbym wiedzieć konkretnie dlaczego i czy to juz tak na stałe, czy jej przejdzie. Czy po prostu się mam odczepić, wiesz takie tam. Jesteś prawiczkiem? Miałeś kiedyś dziewczyne? Nie musisz odpowiadać - pytanie retoryczne 🖐️

Ale po prostu chciałbym wiedzieć konkretnie dlaczego i czy to juz tak na stałe, czy jej przejdzie. Czy po prostu się mam odczepić, wiesz takie tam. moj boze, co spytasz sie jej : "ej mam sie odczepic, zrobie jak chcesz?" a ona ci odp. "nie, lubie cie" a potem bedzie temat: wiem ze mnie lubi, ale sie nie odzywa, zrobilem cos nie tak?" daruj sobie chlopie

"Jesteś prawiczkiem? Miałeś kiedyś dziewczyne? Nie musisz odpowiadać - pytanie retoryczne" Dla ciebie Nieznany napiszę to po raz setny co najmniej: Tak, Tak (choć krótko). Ale wiesz, ja się tego nie wstydzę ogierze ;). Ty w Realu panny wyrywasz na te swoje chamskie teksty? Tak z ciekawości pytam, podobnie jak ty odnośnie prawiczka.

>> Ale wiesz, ja się tego nie wstydzę ogierze Nie robie sie na ogiera, tylko twoje wypowiedzi i zachowanie, które opisujesz wyraźnie wskazują, że zbyt dużego doświadczenia z kobietami nie masz. >> Ty w Realu panny wyrywasz na te swoje chamskie teksty? Tak z ciekawości pytam, podobnie jak ty odnośnie prawiczka. W Realu dawno nie byłem, tym bardziej nikogo tam nie wyrywałem :classic_cool:

"moj boze, co spytasz sie jej : "ej mam sie odczepic, zrobie jak chcesz?" a ona ci odp. "nie, lubie cie" a potem bedzie temat: wiem ze mnie lubi, ale sie nie odzywa, zrobilem cos nie tak?" daruj sobie chlopie" Nie, po prostu powinna napisać odczep się, daj spokój. No, ale już jest OK. Wszystko chyba wiem.

Gość złośliwa w ...
Yasmina jaka dzisiaj od Ciebie bije wrazliwosc:)to dlatego tak chamstwo innych Cie razi.

"W Realu dawno nie byłem, tym bardziej nikogo tam nie wyrywałem" Poczucie humoru, spoko, fajna rzecz. Nie mam dużego doświadczenia, to fakt.

Gość złośliwa w ...
Mi podpadłas Yasmina:) Miłego dnia wrazliwa kobieto

Gość złośliwa w ...
Nazwałas ,mnie wczoraj głupią gąską,wiec niczym nie różnisz od nieznanego który mnie tylko wyzywa. z resztą On napisał pare takich zdan których Mu nigdy nie zapomne choc to wirtual,no i ma juz obiekt westchnien,kobiecy nick którego bardzo lubie. wole realny świat. miłego

>> On napisał pare takich zdan których Mu nigdy nie zapomne choc to wirtual, Wymień 3 :classic_cool: >>no i ma juz obiekt westchnien,kobiecy nick którego bardzo lubie. Kto?

Nazwałas ,mnie wczoraj głupią gąską,wiec niczym nie różnisz od nieznanego który mnie tylko wyzywa. oj to było pieszczotliwe serdelku :D nie porównuj mnie do tego osobnika

Gość złośliwa w ...
A wiec Nieznany --jestes puszczalska --stara pusta z bekartem,nie masz szans na faceta --głupia itd wymieniac mozna długo bo nasze potyczki trwaja od czerwca kto?Tamari bez odbioru

>> A wiec Nieznany --jestes puszczalska --stara pusta z bekartem,nie masz szans na faceta --głupia itd wymieniac mozna długo bo nasze potyczki trwaja od czerwca Pierwszej i trzeciej nie pamiętam, ale nie wykluczam :)

Gość J..............
Autorze, masz na imie piotrek?