Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prześliczna wiolonczelistka

podziekowania dla gosci - chrzest -pomóżcie

Polecane posty

chciałabym przygotowac/kupić cos, co będzie podziekowaniem dla gości za przybycia na chrzest. W necie mnóstwo pomysłów na zakup dla każdego gościa aniołka. Tylko kurde, jakos tak aniołki kojarza mi się w przypadku dziecka ze ... smiercią..... A mój synek jest wczesniaczkiem i tym bardziej sie jakos tak głupio czuję. Co o tym myslicie......Co innego proponujecie???

Gość Helena 24
czy koniecznie musisz im coś kupować?? nie wystarczy zwykłe "dziękuję" ?

Gość zgadzam sie z helena
a po co im jakis tam aniolek? pewnie wyrzuca albo ewetualnie postawiam gdzies na jakies szafce, zeby jak do nich pzryjdziesz to sie nie obrazila... jak bede chciali jakas pamietke to se zdejcia porobia i tyle, moze kupai jakis specjlany album zeby zdejcia chrzestni powklejac i tyle....dziekuje wystraczy,ewentualnie jaks bombonierka czy cos takiego nie jakies duperele z ktorym i tak pozniej ni ema co zrobic.

w sumie macie rację, myslałam też o cukierkach. Czemu wogóle coś? A czemu nie ?

ja po chrzcie robiłam fotki, każdego gościa z córką :) potem je wywołałam, razem z kilkoma innymi i każdy z gości dostał po kilka zdjęć :)

Gość Helena 24
Wykosztujesz się na zrobienie przyjęcia a jeszcze prezenty chcesz dawać. Wsadzą gdzieś w półkę i pójdzie w zapomnienie! I tak będą mieć pamiątkę- zdjęcia.

Gość Helena 24
Pedagog ma bardzo dobry pomysł z którego napewno się ucieszą :)

Gość Alexxxxa
Wiesz, gdybym dostała takiego aniołka, to upchnęłabym go w szafie a po pewnym czasie wyrzuciła. Należę do ludzi, którzy nie lubią robić z domu graciarni. Pamiętaj, że dla ciebie ten chrzest będzia ważnym przeżyciem, dla innych - jednym z wielu.

to ma nie być jakis drogi prezent, raczej skromny upominek. Chyba zostanę przy cukierkach jakoś ładnie opakowanych. Dzieki za zainteresowanie tematem.

Gość Monika Kwardych
Co do aniołków to możesz kupić np aniołki na magnes widziałam takie na www.wyjatkowe-upominki.pl