Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej laseczki odzew prosze

CZY ZAPŁACIŁYBYŚCIE AŻ 54 ZŁ ZA SWETER ROZPINANY ???CZY TO NIE ZA DUŻA CENA?

Polecane posty

sweter jest czerwony i ładniutki bardzo taki na guziki zapinany ale kosztuje aż 54 złote..chyba to przesada tyle za sweter dawać skoro na metce pisze ze zawiera tylko : WOOL 70 % ACRYLIC 30 % jak myslicie?

Gość ws
54 zlote to nie jest duzo

Gość 54 złote to nie jest duzo
????? może ciebie stać na wszystko i stąd to zdanie.

zapomniałam dodać ze ten sweterek jest ze sklepu a nie z allegro ani nic..widziałam je w sklepie odziezowym i rózne kolory mialy te sweterki ale bardzo ładne naprawde. tylko nie wiem czy nie za drogo ?moze takie same gdzieś są tańsze?

Gość kozaczkee
no tanio dla warszawianek chyba tak nawiasem mówiąć swetr ten ma złą jakość i pewno jeszcze pisze na metce made in china :(jesli tak pisze to nie kupuj

Gość made in china hahaha

Gość hakunamatataaaaaaaaaaaaaa
cena jest ok, sa drozsze:)

no własnie ja mieszkam w krakowie a nie w wawie więc w wawie na bank są droższe ubrania bo i więcej sie zarabia tam :) no niestety faktycznie pisze ma metce made in china :(

Gość hakunamatataaaaaaaaaaaaaa
ale teraz wszystko jest Made in china!!!!!!!!uwierz!!!!!!!!dzisiaj sa w promocji w media markt laptopy samsunga!!!!!!tez made in china a 15 min po otwarciu juz polowy nie bylo, a poza tym nie kupujesz sweterka na cale zycie, kupuj jak Ci sie podoba:)milego noszenia:)

Gość taki syf kupić to nie lepiej
AUTORKO TAKI MATERIAŁ SYFNY TO SIE SZYBKO W PRANIU SKURCZY ALBO ZNISZCZY .NIE KUPUJ.

Gość no nie za tani bo są tańsze

Gość wwiikkttoorriiaa
Powiem Ci że napewno na bazarach kupisz za tą cenę dwa takie same.... Ja w tamtym roku na bazarach kupiłąm sobie dwa sweterki takie na guziczki i płaciłam za nie po 15zł za sztukę, a u mnie w sklepie były idebtyczne po 35zł za sztukę. To samo z bluzkami, kupiłam taką jedna na bazarze za 20zł a identyczna w sklepie była po 52zł :o oczywiście mówię tu o zwykłych nie firmowych rzeczach

Gość no nie za tani bo są tańsze
ale jaja ..a ja myslalam ze na bazarze jest wszystko syfniejsze i wiejskie

Gość wwiikkttoorriiaa
To jak widać źle myślałaś, na bazarach jest to samo co w sklepach, w końcu wszyscy kupują w jednych hurtowniach... Oczywiście że są beznadziejne rzeczy ale w sklepach przecież też nie wszystko jest fajne i dobrej jakości.

Gość opłaca się kupuj
Nie słuchaj osób które tu piszą. 70 % wool znaczy,że 70% wełny,a wełna jest droga i takiego swetra nie ma co porównywać do bazarowych wyrobów, w których nie ma ani jednego procenta wełny tylko same sztuczne materiały, które po praniu wyglądają jak ze śmietnika. Możesz mi podać namiary na ten sweter?Dla mnie to okazja bo widziałam swetry, które miały tylko 30% wełny za 120 złotych.

Gość wwiikkttoorriiaa
No wiesz, skoro nie umiesz sobie kupić fajnej rzeczy na bazarach to już nie mój problem. Ja kupuje często na bazarach i absoltunie moje ubrania nie wyglądają jak ze śmietnika, powiem więcej, chodze w nich i po kilka lat jeśli coś wyjątkowo lubię. Dodatkowo chcialam powiedziec że co z tego że na czymś jest napis "made in China"? Przecież rzeczy typu Reserved szyją też w Chinach, lub w innych tego typu miejscach w zależności od tego gdzie aktulanie jest najtańsza sila robocza, palci się tylko za nazwę firmy. Jakość wyrobów firm wirutalnych wlasnie typu Reserved, Nike jest czasmi tak fatalna że szkoda slów, tak samo jak czasami kupi się coś w zwyklym sklepie czy na bazarach i się po pierwszym praniu rozpada, nie ma na to reguly czy to jest rzecz firmowa czy z bazaru. Np. mojemu bratu szybciej tego lata rozlecialy się koszulki Nike niż takie zwykle z bazarów które będą jeszcze na przyszly rok, te Nike są na ścierki....

Gość dgfgggggg
za drogi ten sweter

Gość Diamentowy kolczyk
ja mam na guzickzi za 45 kupilam, troszke drogi

Gość kupuj opłaca się
wwiikkttorriiaa ja nie napisałam że kupuję w drogich sklepach tylko dlatego że ubrania mają metkę. Tak samo nie mam nic do ubrań wyprodukowanych w Chinach, bo ja nie patrzę na miejsce wyrobu tylko na skład materiału na metce. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to się nie wypowiadaj pisałam na temat materiałów a nie firm. Na bazarze nic nigdy nie kupię nie umiem ale dlatego że dla mnie to zwykłe szmaty(chodzi mi o materiał).Moja koleżanka kupuje na bazarze i widzę,że te ciuchy biją tandetą i brakiem jakości na kilometr. Mam ubrania kupowane są w różnych sklepach w różnych cenach ale wszystkie trzymają się świetnie kilka lat pomimo że ich nie oszczędzam bo nie mam czsu na to żeby się cackać z ciuchami. Wolę zapłacić więcej za jakość i materiał i cieszyć się ciuchami do znudzenia niż mieć szafy wypchane szmatami.

Gość kupuj opłaca się
Wyrazy mi pozjadało w tamtym poście ten jest poprawny: wwiikkttorriiaa ja nie napisałam, że kupuję w drogich sklepach tylko dlatego, że ubrania mają metkę. Tak samo nie mam nic do ubrań wyprodukowanych w Chinach, bo ja nie patrzę na miejsce wyrobu, tylko na skład materiału na metce. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to się nie wypowiadaj, pisałam na temat materiałów a nie firm. Na bazarze nic nigdy nie kupię nie dlategi,że nie umiem ale dlatego, że dla mnie są to zwykłe szmaty(chodzi mi o materiał).Moja koleżanka kupuje na bazarze i widzę,że te ciuchy biją tandetą i brakiem jakości na kilometr. Mam ubrania kupowane w różnych sklepach, w różnych cenach ale wszystkie trzymają się świetnie kilka lat, pomimo, że ich nie oszczędzam, bo nie mam czsu na to, żeby się cackać z ciuchami. Wolę zapłacić więcej za jakość i materiał i cieszyć się ciuchami do znudzenia niż mieć szafy wypchane szmatami.

Gość wwiikkttoorriiaa
Umiem czytać ze zrozumieniem, odnioslam się do calości topicu po prostu to raz, dwa że Tobie się naprawdę wydaje ze ubrania sprzedawane na bazarach i w zwyklych sklepach są produkowane przez innych producentów? Że ludzie kupujący ubrania do sklepu kupują je w miejscach z napisem "ubrania do sprzedaży w sklepie" a ci z bazaru w miejscach z napisem "ciuchy do sprzedaży na bazar"? :o to że Twoja koleżanka nie ma gustu i kupuje szmaty nic nie znaczy, napewno gdyby kupowala coś w sklepie też bylaby to szmata, taki gust i brak orientacji czy dany material jest ok czy rozleci się nawet po pierwszym ręcznym praniu i tyle. Ja moje ubrania kupione na bazarach piorę zawsze w pralce i mam je po kilka lat, jakoś się nie rozlatują. Ale też nie kupuje czegoś badziewiastego co już po wzięciu do ręki mnie odrzuca bo jest z takiego badziewia wyprodukowane.... Tzreba troszkę myśleć, miec gust i wtedy ubrania ma się fajne, bez względu na to gdzie kupione :)

54zł za seter to chyba nie tak strasznie :) To normalna cena, przecież są też dużo droższe

Gość co do bazarowych ciuchów
to pewnie zależy o jakich bazarach mowa, bo pewnie w każdym mieście inaczej to wygląda na "moim" bazarze są dwie kategorie ciuchów: a) TE SAME co w sklepach - polskie wyroby, włoskie itd. - rzeczy dobre jakościowo i W IDENTYCZNEJ CENIE jak w sklepie czyli swetry 60-100zł, kurtki 200 zł, dżinsy 100zł itd - takie rzeczy można sobie tam kupić, zwłaszcza że zawsze jest pełna rozmiarówka, a w sklepie najpopularniejsze rozmiary (przywożone np. po 2szt) znikają od razu. b) typowa chińszczyzna o odpowiednio niższej cenie, tandenta, bez polotu, fatalnej jakości i w ohydnym stylu - tych ciuchów nawet kijem bym nie tknęła - moje 10 letnie szmaty w których sprzątam dom wyglądają lepiej. więc sprecyzujcie co macie na myśli mówiąc o "ciuchach z bazaru" - jeśli ktoś kupuje te drugie - współczuję...

Gość jakaś taniocha

Gość dokładnie......
zgadzam się z "co do bazarowych ciuchów", że na bazarze można kupić fajne ciuchy, ale za ceny odpowiednie do jakości czyli podobne do tych w sklepach i takie ciuchy spokojnie mogą leżeć na półce koło sklepowych z tym,że nie płacimy wtedy marży sklepowi tylko mamy trochę taniej, ale nie oszukujmy się nie da się kupić swetra dobrej jakości za 15 złotych jak tu się upiera wwiikkttoorriiaa, bo sam materiał dobrej jakości jest więcej wart.

Gość sweter za 15 złotychhehehe
Nie wierzę,że ktoś kto kupuje sweter za 15 złotych twierdzi,że ma gust.No ale cóż, każdemu może się wydawać,że go ma:D

Gość kundrie
to wcale nie jest dużo - i nie tylko dla warszawianek :P jakby mi się spodobal to bym się minuty nie zastanawiała za taką cenę ;)