Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej laseczki odzew prosze

CZY ZAPŁACIŁYBYŚCIE AŻ 54 ZŁ ZA SWETER ROZPINANY ???CZY TO NIE ZA DUŻA CENA?

Polecane posty

Gość no to cos szepne
Mam sklep z odzieza i dwa stoiska na bazarze.:classic_cool: Ubrania sa z tych samych zrobel ,ale w sklepie kosztyja 30-40% drozej niz na bazarze. Przyczena jest prosta. Wynajecie pomieszczenia sklepowego jest niepomiernie zrozsze od wynajecia 2 stoisk bazarowych. Takie sa realia. Wiecie teraz czym roznia sie ciuchy z bazaru i ze sklepu? Mam nadzieje w kazdym razie. :)

Gość no to cos szepne
Upraszam o wybaczenie literowek .Pozdrawiam i milego dnia

Gość mała54321
to wcale nie tak duzo

Gość kupuj opłaca się
wwiikkttoorriiaa --->mnie się nie wydaje, ja wiem, co piszę. Świetnie zdaję sobie sprawę z tego,że rzecz, którą kupiłam w sklepie mogła być szyta u tego samego producenta, który uszył twoje ubrania, które są znacznie tańsze, tylko różnica polega na tym,że producent ubrań, u którego ja kupiłam swój ciuch zdaje sobie sprawę,że jego ciuch musi być lepszy od tanich podróbek i mimo,że oszczędza na kosztach uszycia to dostarcza SWOJE materiały do uszycia ciuchów ze swoim logo, aby były lepszej jakości, bo inaczej nikt nie kupowałby badziewia, które może kupić za grosze, po cenie znacznie większej.Natomiast chińska tandeta szyta jest z materiałów chińskich gorszych jakościowo i tu jest znacząca różnica powodująca,że wielu ludzi kupuje w sklepach.

Gość no to cos szepne
A czytalas co napisalam moja droga? Widze ze nie. A tak wlasnie jest .

Gość kupuj opłaca się
no to coś szepne ---> nie rozśmieszaj mnie:)Każdy może napisać,że ma sklep i 2 stanowiska na bazarze. Tak się składa, że ja od zawsze interesowałam sie materiałami i ich pochodzeniem i coś na ten temat wiem, ale nie zamierzam się wykłócać.

Gość MaziQ
to nie jest tak strasznie dużo.. :) jest sezon zimowy dlatego wszystko idzie do góry :) opłaca się ;)