Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly facet 28

SEX NA SPIOCHA!!!

Polecane posty

Gość ŻONA AUTORA TOPIKU
WITAM!OBOJE LUBIMY TĄ ZABAWĘ(OCZYWIŚCIA OD CZASU DO CZASU) I NIE POLEGA TO NA CELOWEJ UTRACIE PRZYTOMNOŚCI..PO PROSTU SPĘDZAJĄC WIECZÓR PRZY DRINKU CZĘSTO UPIJAM SIĘ BARDZIEJ OD MĘŻA I JEŚLI MAMY OCHOTĘ NA SEŹ TO GO UPRAWIAMY,ALE WTEDY JESTEM CAŁKIEM BIERNA. NIE ZNACZY TO JEDNAK,ŻE NIC NIE CZUJĘ...CZUJĘ,ALE MÓJ MĄŻ MA WTEDY CAŁKOWITĄ KONTROLĘ NAD WSZYSTKIM CO SIĘ DZIEJE.jEŚLI CHODZI O PRZYJEMNOŚĆ TO TEŻ JĄ ODCZUWAM...POZDRAWIAM

Gość ŻONA AUTORA TOPIKU
AHA! I NIE JESTEM PIESKIEM PUSIĄ PODSZYWAJĄCY SIĘ PALANCIE!!!

Gość niestety ale myślę tak samo
jak love666! Facet wyraźnie coś knuje. A wypowiedź niby-żony jeszcze mnie w tym utwierdziła. Akurat uwierzę że to żona :O Ten sam styl pisania i wypowiedzi. A w ogóle to po co ten caps lock?

Gość ŻONA AUTORA TOPIKU
JESTEM POPROSTU ALKOHOLICZKA WIECZOR BEZ PICIA JEST NIEMOZLIWY- UPIJAM SIE WSZYSTKIM NAJPIERW PIWO , WINO, POTOM MIESZAM TO WSZYSTKO Z WODKA I TAKIE TO DRINKI SA PIJE TEZ Z MENELAMI POD BLOKIEM A WSZYSTKO TO PRZEZ MEZA..... PRZYGARNA PSA SUCZKE RASY RATLEREK BEZ OGONKA JA SIE Z POCZATKU CIESZYLAM AZ DO TEGO DNIA- POSZLAM DO KOMORKI STARY DYWAN WYCIAGNAC GDY SIE TAM ZBLIZALAM SLYSZALAM RADOSNE SZCZEKANIE NASZEGO PIESKA OTWIRAM DRZWI A TAM MOJ MAZ ZABAWIA SIE Z NASZA PUSIA!!!! SZOK MIAL ZDJETTE MAJTKI , I PENISA W MIELONCE A PIES GO LIZAL PO JAJKACH !!!! PO TEJ TRAUMIE PIJE :( AAAA I JAK TAK MNIE BIERZE NIPRZYTOMNA PRAWIE KAZE MI SZCZEKAC - CIEKAWE DLACZEGO :( :( :( POMOCY ON JEST ZBOKIEM

Gość niestety ale myślę tak samo
No ten podszyw toakurat Ci się nie udał podszywaczu ;) Brak polskich liter wyraźnie odróżnia tę ostatnią wypowiedź od poprzednich :D

Gość Autor tego topiko to zwykle sc
Autor tego topiko to zwykle scierwo...

No co za kolo. :D Żeby życie miało smaczek, raz nieboszczyk, raz zwierzaczek :D

Gość jmaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaa
ja rozumiem ze ty tka lubisz ale co z ona?>> przeciez jak ty jestes "nieprzytomny" to ona nie ma z tego zabawy bo nie stoi ://///////////

kolejna prowokacja, bo jak ona ma sie bawic jak z ciebie dętka? love666 dobrze pisze, chcesz kogos przeleciec, pewnie jakas nastolatke i zeby sie nie wyrywala to chcesz ja podtruc

Gość zwykly facet_28
rozgryżliście mnie - tak naprawde chce przelecieć moją sunię bo pragne czegos wiecej niz tylko lizania moich woreczkow a mam dosc tego ze jak proboje jej cokolwiek wlozyc to mnie po jajkach gryzie. dlatego ze jestem zboczeńcem wymyśliłem ta tanią historyjke z żona bo myślalem ze jestescie idiotami i to kupicie :( ale skoro sie nie nabraliscie :(

Gość helper_x
poszukaj czegoś co się nazywa GBL nie kupisz tego w aptece ale jest legalne i kupisz przez internet dziala jak alkohol, ale nie masz megakaca, suszenia itd. wesolej zabawy

Gość helper_x
co Ty wypisujesz - pewnie wyczytałeś informacje o "zagrożeniu" na jakiejś zas.anej Frondzie , sam to czasem piję(!) taką samą trucizną jest alkohol i fajki nie chesz to truj się dalej alkoholem ;-)

Gość HEADLINE NEWS
WYNOCHA PIERDOLONE HUJE!

Gość chyzna
jak mozesz przyjemnosc jej sprawiac podajac jej srodek nasenny pierdolniety jestes i tyle to trzeba leczyc idioto

Gość boski men
wy jestescie dziswni ja kocham jak moja kobieta cie na mnie moczy jest złoty deszcz jest impreza :):)

Gość ARE45423
ja kiedys na imprezie rodzinnej tak polewalem, ze ojciec zostal jeszcze ze 2 godziny - a matke przetranposrotwalem do domu. po drodze miala taka chcice, ze zrobilem z nia co chcialem. piekna sprawa...

Gość bly
ja swoja kobiete bralem juz wielokrotnie na spiocha ale czasami sie przebudza jak jade juz ostro.byla zadowolona i mi pozwala

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Wydało się że żona kochała się z mężem swojej siostry....tłumaczyła się że on ją wziął na spiocha... takie usprawiedliwienie:p

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
Jesli jeszcze tu zagladasz napisz na sleepingsex19@gmail.com pogadamy