Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjkjkjk

Mam 16 lat, czy moge brac tabletki anty?

Polecane posty

Gość jkjkjkjkjkjkjk

Rak jak w temacie;) Nie wiem tylko, czy ginekolog ma prawo mi przepisac takie tabletki. I dodam,ze wizyta raczej bez osob trzecich;) Z gory dziekuje;)

a ja uwazam,ze dobrze,ze dziwczyna chociaz o zabezpieczeniu mysli idz do lekarza,na peno ci je przepisze

Gość a dlaczego maja isc
razem z mamusia? jak masz skonczone 16 lat do ginekologa nie trzeba przychodzic z rodzicem wiec nie pieprzcie

Nikt Ci nie przepisze dopóki nie skończysz 18 lat.To są tabletki dla dorosłych,a nie dla dzieci.

Gość jkjkjkjkjkjkjk
Zebys wiedziala ze moge powiedziec mamusi...ona ma zdrowe podejscie;/ Tylko to krepujace i wole nie... wiec moge isc sama, prosze o pomoc:)

Gość mozesz brac
ja mialam tez 16 jak zaczelam brac

Gość jkjkjkjkjkjkjk
Naprawde nikt nie przepisze? Przeciez sa nastolatki, ktore biora tabletki antykoncepcyjne...mam nadzieje...wie ktos cos jeszcze na ten temat?

Gość co wy pierdolicie
jakie 18 lat hahahaha moze gumki tez sa od 18-stu? idz do jakiegos fajnego lekarza to ci przepisze, znam chyba kilkanascie dziewczyn ktore w wieku 16 lat braly tabletki, jak jeden lekarz bedzie walniety i powie ze masz miec 18 lat to idz do innego

Gość jkjkjkjkjkjkjk
mozesz brac---> a bylas i gina sama? u prywatnego czy normalnie?

Gość tak ja wiem cos
sama mialam 16 lat jak mi lekarka zapisala, bez zadnego problemu, ale pamietaj zeby gumek tez uzywac, wiesz choroby itp

Jeżeli jesteś z chłopakiem długo i Twoja mama go zna to powinna zrozumieć, że chcecie uprawiać seks.Pójście z córka do ginekologa jest lepsze niż wychowywanie jej dziecka.

Gość mozesz brac
bylam normalnie na nsf sama

Gość jkjkjkjkjkjkjk
dziekuje wam za pomoc...sa jeszcze widac jakies normalne kobitki na tym forum;) a czy musi to byc ginekolog dzieciecy, czy normalny tez mnie przyjmie? Bo u nas wlasnie jest taki dzieciecy, ale to glupi debil;/

Gość inkalol
ostatanio czytalam ze lekarz ma prawo przepisac tabletki antykoncepcyjne dziewczynie ktora ukonczyla 16 lat fakt lekarz moze byc dziwny i chciec 18 lat ja zaczelam brac jak mialam 16 lat, nie dlatego ze chcialam z kims spac, tylko mialam potworne bole podczas okresu i zwykle tabletki nie pomagaly i moja mama tez o tym nie wiedziala, chociaz bylo to ze wzgledow zdrowotnych

Gość mozesz brac
ja bylam u normalnego, ale w niektorych gabinetach przyjmuja od 18-stu lat, ale to Ci powiedza przy zapisywaniu, wiec idz wtedy do innego

Gość wy patrzycie na
wzgledy praktyczne-czyli czy lekarz przypisze.ale o zdrowiu nie ma tu mowy.takie tabletki dla modego, niedojrzalego organizmu sa zabojcze. hormowy spustosza dziewczynie organizm. jest na to za mloda.niech da dojrzec swoim narzadom, niech zaczna porzadnie pracowac jajniki, dopiero moze.

Najlepiej będzie jak pójdziesz i spróbujesz bo my nie znamy ginekologów w Twoim mieście ;)

Gość inkalol
"hormowy spustosza dziewczynie organizm. jest na to za mloda.niech da dojrzec swoim narzadom, niech zaczna porzadnie pracowac jajniki, dopiero moze." zalezy ile lat miala jak dostala pierwsza miesiaczke, ja mialam 10 lat, i mysle ze przez te 6 lat moje narzady dojrzaly

Gość asiulajg1
przepisze ci je bez problemu...Byłam w twoim wieku jak dostałam pierwsza recepte:) Nie słuchaj innych tylko idz...Moja mama uznała ze ma madra córke jak znalazła u mnie tabletki...Lepsza nastolatka na tabletkach niz z brzuchem;)

Gość mozesz brac
a co wy myslicie ze ten lekarz ktory wlasnie przepisze nie robi wywiadu? nie zapisze tabletek nikomu kto nie powinien ich brac, jak miesiaczkuje mniej niz 3 lata to nie ma mowy

Gość jkjkjkjkjkjkjk
Wy jestescie popierdolone! Wspolczuje dzieciom bo jak ja bym taka matke milala to bym juz 4 dzieciakow miala;/

Gość jak masz skończone 16 lat
to bez problemu możesz pójść bez mamy i na pewno Ci przepisze ;-)

Gość nie trzeba się puszczać
to się dzieciaków nie narobi kurevko

Gość Patrzę na to z boku
Pigułki nie chronią przed chorobami przenoszonymi drogą płciową:(

Gość wy patrzycie na
"Moja mama uznała ze ma madra córke jak znalazła u mnie tabletki...Lepsza nastolatka na tabletkach niz z brzuchem" --> widac Twoja mamusia rownie madra jak corcia :D dawno sie tak nie usmialam.gdyby matka CIe kochala i miala troche w mozgu to jej reakcja bylaby zdecydowanie inna. Nie myslalam ze TAKIE osoby siedza na tym forum.

Gość poradziłam sobie z tym jakoś
ale dziwne opinie... jak chce brać tabletki to jej wrzucacie żeby się wzięła do nauki a dziewczyna zdrowo myśli!!! jakby zaszła w ciążę i chciała usunąć to byście jej pisały że trzeba było brać tabsy ale obłuda...

Gość ijlsdkvjdosijfaos
Ona ma 16 lat, to nie wiek na seks czy wam już całkiem rozumy odebrało??

Gość poradziłam sobie z tym jakoś
w wieku 16 lat można już współżyć i to lepiej że dziewczyna chce się zabezpieczyć niż gdyby zaszła w ciążę

Gość asiulajg1
Dziewczyna pyta o rade wiec troche szacunku i kultury by sie przydało.Popatrzcie lepiej na swoje dzieci bo napewno nie jedna 15letnia córcia juz ma pierwszy raz za soba...Czasy sie zmienily wiec konserwatywnym precz!!!Jeżeli lekarz jej zapisze tabletki to znaczy ze moze je brac. Idz do lekarza dla dorosłych i powiedz jaka jest sprawa a nie słuchaj staromodnych albo złosliwych osob...Powodzenia