Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna swojego chłopaka

Czy to prawda,że mimo iż kocham się z chłopakiem bez gumki a on.................

Polecane posty

Jest jeszcze taki topic: ile sie moze spoznic okres?? stres schizy czy co?? Tam dziewczyny sie wspieraja... no i ja do nich dolaczylam. Masakra no:-(

Gość daniela80
pewnie nie zachodza przez ten plyn, gdyby tak było, to ja juz bym byla w ciazy conajmniej kilkanascie razy ;)

Jak patrze na te zdjęcia z wikupedi to teraz juz wiem...moj chlopak zawsze sie ze mna kóci ze biala lepka maz na jego czlonku jest moja:P hehe a to tez jego sprawka...

Do Venezia ; ja sie kocham ze swoim chłopakiem tak jak Ty caly czas!!!!!!!! Stosunek przerywany,,,przed wytryskiem moj chłopak dopiero zaklada gumkę...a przed załozeniem kochamy sie bez niczego.....wydaje mi ie ze jak ja nie jestm w ciazy to Ty tez nie :)

Hehe to nie bój żaby :P to ja powinnam teraz panikowac ..a jednak sie jakos uspokoiłam dzieki temu topikowi ..dzieki laski jestescie super :D

Ja mam juz recepte na tabletki anty. Od pazdziernika zaczynam. A moze Ty tez o nich pomyslisz? Mam dosc stresow.

Qrcze wlasnie za duzo sie nasłuchalam o tym tabletkach..pozniej sa trudności z zajsciem w ciaze albo wogole sie nie zachodzi a ja chce miec dzieci w pszysłości:) ale tez o nich myslalam i jeszcze porozmawiam z moim chłopakiem...mozliwe ze spróbuje....

A nie wiesz ile takie tabletki moga kosztowac?? prez ile masz je brac??

Gość daniela80
A moze sprobujcie po prostu prezerwatyw od samego poczatku? Ja stosuje od 3 lat i nie pekla ani razu, ale w razie takiego wypadku mam recepte na postinor. Tabletki odradzam bardzo

No własnie z tymi tabletkami to róznie juz słyszałam...a Ty akurat czemu odradzasz?? a z Ta gumka to moglibysmy od razu załozyć ale nie wiesz jak to jest?? bez zawsze lepiej...mimo to staramy sie nie zajść

Tabletki kosztuja odok 10 zl do 40 na miesiac. Jest to najpewniejsze wiec ja wybieram ta metode. Gin zapisala mi takie o najnizszej dawce hormonow, wiec nie powinno byc zle.

Bierzesz je 21 dni, potem 7 dni przerwy. Caly czas jest sie bezpiecznym, bez stresu:-) Ja planuje je brac przez najblizsze 3, 4 latka.

qrcze ja boje sie tabletekk...ale z drugiej strony to taka radocha kochać sie z ukochanym i nie mieć żadnych obaw :P pozatym zawsze byłam ciekawa jak to jest poczuć w sobie jego spermę:P

Ja sama jestem ciekawa tego. Gumka to taka glupia bariera. A my jestesmy ze soba baaardzo dlugo i juz na pewno do konca zycia.

Gość kinucha
Tez slyszalam o tym, ze facet ma swojej wydzielinie plemniki, ale gdyby tak bylo dawno bym byla w ciazy.Jesli chodzi o "wpuszczanie sie" faceta do srodka to na poczatku i moze jest przyjemne ale z czasem staje sie dosc niekomfotrowe.Przeciez TO wszystko musi z ciebie splynac i splywa dosc dlugoa, nawet jesli wezmiesz prysznic badz kapiel.

Gość kinucha
...nic nie pomaga.Ale tabletki nie sa wcale takie zle.Ja osobiscie zle reaguje na tabsy, bo wyniszczaja zoladek.Plastry sa ok.Nie bojcie sie antykoncepcji.Jesli jest stosowana dobrze to nie powinno byc powiklan

niestety jest coś za cos...nie chcesz dzieciaka to zakładaj gumke....:/

skoro tak piszesz to ja Vi uwierze i sie skusze na anty hormonalna..ale jak cos to bedzie na Ciebie kinucha ;p

Gość kinucha
Dokladnie, jest cos za cos.

Gość kinucha
Dobra bedzie na mnie.;)Musisz isc do dobrego ginekologa, musi ci zrobic badania pod wzgledem hormonow i dobrac dobre tabletki.Ja mam plastry i nie narzekam.Wiadomo musialam zrezygnowac z niektorych rzeczy np ograniczyc alkohol na imprezach, papierosy.

ja nie musze niczego ograniczac bo nie pale i nie piję wiec moze bede miala łatwiej :P

Gość kinucha
Osoby bez nalogow na pewno beda mialy latwiej;)Musisz tylko uwazac zeby nie zwymiotowac albo po prostu nie miec biegunki bo wtedy tydzien z tabletkami i gumka gwarantowany;/

a jak ja mam na to uwazać?? nie jeść zeby nie jmiec biegunki??:P hehe...

Ja tez nie pije ani nie pale. To jezeli wystapi biegunka lub wymioty to potem musze zabezpieczac sie gumka przez 7 dni?

Gość kinucha
Uwazac co sie je, zeby wiesz nie doprowadzic do takiego stanu;/Ja jadlam wszystko i nigdy nie mialam w sumie;)