Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykły facet 28

sex po pijaku

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH!!! I Z GORY PROSZE O POWAZNE WYPOWIEDZI I ODPOWIEDZI.CZASAMI DLA UROZMAICENIA NASZEGO ZYCIA EROTYCZNEGO BAWIMY SIE Z ZONA W SEX NA SPIOCHA(POLEGA TO NA TYM ZE JEDNO Z PARTNEROW UPIJA SIE DO NIE PRZYTOMNOSCI A DRUGIE KORZYSTA SOBIE DO WOLI)OCZYWISCIE SPRAWE TRZEBA MIEDZY SOBA PRZEGADAC I WIEDZIEC CZEGO PARTNER SOBIE NIE ZYCZY(PRZECIEZ NIE CHODZI W TYM O WYRZADZANIE KRZYWDY)TYLKO ZE PO ALKOHOLU POZNIEJ GLOWA BOLI I CALY DZIEN NASTEPNY JEST CIEZKI.MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE:CZY W NP:APTECE MOZNA KUPIC JAKIES SRODKI NASENNE KTORE DZIALAJA W TEN SPOSOB???JEZELI TAKIE ZNACIE TO PROSZE O NAZWE.A MOZE TEZ TAK ROBICIE LUB MACIE PODOBNE DOSWIACZENIA???.....POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH KTORZY PODEJDA POWAZNIE!!!

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Przeciez mozesz pójśc do Apteki i poprosić o jakies srodki bez recepty wydaje mi sie ze kazde dzialaja tak samo...

nieprawda ja mialam tabletki nasenne na recepte a i tak usnac nie moglam

Gość Gary_bull
ty cholerny zboku! zeby ci nigdy nie stanął!

Gość eeeeeeeej
TO JEST ZBOCZENIEC CO CHCE KOGOś ZGWALCIC!!!!!! NIE WIRZCIE MU I TEJ JEGO HISTOTYJCE- ZAKLADA TU JUZ Z 10 TOPIKOW ZEBY MU KTOS W TYM POMOGL- RED ALERT UWAGA

Gość ącka19
poyebało was facet- lepiej nie używaj środków nasennych jak nie cierpisz na bezsenność bo to sie może źle skończyć- i się skończy! a ja przez rok brałam różne leki - na receptę i bez, ziołowe i mocniejsze i i tak nie mogłam czasem spać. myślisz że jak żone zerżniesz w doopsko to się nie obudzi?? głupio myślisz

Gość patrzę na to z boku
Udzielajcie rad jekiemuś zbokowi:O:O:O:O:O

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://www.sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.