Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

mam takie pytanie :P Wy tez się bijecie ?:P Bo ja uwielbiam sie bić, zaczepiać z moim :D ale i tak mnie to nie wyczerpuje z resztek sił tak jak seks :P moj pokoj po takiej bitwie wyglada fatalnie :P ale on i tak nie chce pomagać sprzatac :D

wiesz co kiedys pamietam byla taka sytuacja :), ze zapewnialam go ze spodni ze mnie nie sciągnie hahah i tak tez bylo...staral sie jak mógl :D,probowal chyab juz wszystkiego i tak sie nie udało mu... a na koniec przyznał "zmęczyłem sie" :D jeśli chodzi Ci o woję poduszkową to bywa :D :P i to często :)

hehe z tymi spodniami to i my tak robimy ale to zazwyczaj ja nie moge sciagnac z niego a on ze mnie łatwo zdziera kazdy ciuch :D uwielbiam jak mnie trzyma za rece i nie pozwala zebym sie nimi bronila :P a on wtedy całuje do woli :)

No jacha :P Wiesz co...ja pracuje w sklepie odziezowym w Hausie i kierownik sie we mnie zadurzył:P siedze praktycznie caly czas na necie:P ale jaja...i nic mi nie mowi ale z rana zwykle stoje na kasie :P kurcze a wiesz jak mnie nie lubia pozostale 2 osoby ktore ze mna pracuja :P hehe ale mnie to rybka jakoś:P

ehh...co racja to racja :P ale wiesz ...miałabym przechlapane gdyby wiedział ze kierowik startuje do mnie :P lepiej milczeć i żyć w zgodzie niż by miał sie biedny bać i mnie sprawdzac

Hehe myśle ze nie :P hmm..no fajny jest..młody (25 lat) bruet wysoki dobrez zbudowany i gdybym zakochana ni była to bym sie wzięla za niego :P le jestem wierna jak pies i kocham mojego Skarba takze o nikim inym nie mysle :)

thx :D tak wogóle to miewam czasem takie mysli jak to jest sie kochać z innym facetem...Moj W., to moj pierwszy partner seksualny nigdy nie kochałam sie z nikim oprócz niego mimo ze mialam wielu chłopaków...i taka ciekawość pozostaje :P straciłam z nim dziewictwo w moje urodziny :D 8 marca tego roku :P

Ja siedze na zapleczu a on zazwyczaj razem ze mna teraz tez po drugiej stronie biórka cos robi i gadamy o pierdołach :P a ja mam 20 lat moja droga a Ty ??;>