Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

Gość JA1987
normalnie juz doczekac sie nie moge:)))a tu jeszcze bardziej sie nakrecilam heh

A ja mogłam miec wczoraj sex :( trzeba się szybko pogodzic i zacząćć sie kochac :D na weekendzie bedzi u mnie spal ..trzeba kupić zapas prezerwatyw :P a i globulki sie kończa :O

Gość JA1987
ee tam z gumka to nie jest to:p

Masz na mysli pozycje ??:P ehhh jak wy naliczyliście te 34 ?? ja sie nawet wczoraj zastanawialam jakie to mogłyby byc i chyba wszytskich nie znam skoro naliczyłam tylko 24 :P spowiadaj sie tutaj uzalezniona :D

do rozmów only :), a czegóż by innego...nie preferuje grupusów :P, w sexie nie lubie się dzielić drugą osóbką, lubie być w centrum uwagi - nie mylić z egoizmem, bo biorę i daję :D

hmmm globułka ?? ...i jak sie z ta formą antykoncepcji czujesz ??? ja tam się truje tabsami, a i czasem gumka sie tez zdarzy..tak an wszelki wypadek - ale nie znoszę gumek fuujj :O, juz nie ten sam sexik jest...wtedy czuje się malo zaspokojona

Gość JA1987
chyba grupowy to tez nie dla mnie:)

Gość JA1987
dokladnie mam to samo sex z gumka to nie sex;/i tez wybieram prochy

No ja kupuje globulki...sa wygodne i z tego co wiem bardzo skuteczne, tworzy sie taka pianka z niej i delikatnie laskocze podczas sstosunku:) ale to jest bardzo miłe...a co do gumek to my z W. tez ich nie lubimy ale jednak chjcemy sie czuć pewni...gumke zakłada dopiero jak czuje ze dochodzi...ale ogólnie nie znosze zapachu gumy nawet jesli sa zapachowe :O

nei pienią Ci sie ??? dziwnie bym sie z tym jakos czyla...zastanawiam się jeszcze nad plastrami, ale oczytalam się juz tutaj na cafe , ze się odklejają, a wcale byle co nei kosztują :O...w zasadzie sa mniej szkodliwe niz tabsy, bo jak łykasz tabletke to biegnie Ci przez cały przewód pokarmowy do zołądka, podraznia Ci go zanim rozpuści się i trafi do krwioobiegu...a hormony w plastrach to hop siup od razu do krewki lądują :P

Gość JA1987
ja juz biore prawie 3 lata z mala przerwa i chyba sie juz przyzwyczailam do nich poprostu a opinie sa rozne

no wlasnie te zapachowe mnie ciekawily...z drugeij stronki to bala bym się ze od tych zapaszków jakiegos uczulenia dostanę...no wiecie, nigdy nie wiadomo.. ja nawet po 4 h po bzykanku w gumce czulam ten wstrętny drażniący fetor :(

Juz wolaabym te plastry...a z ta pianka to nie jesttak ze to sie sporo tej pianki toczy...troszeczke tylko wypływa na zewnatrz a reszta sie rozpuszcza w srodku. Globulki sa ekstra..moja kolezanka cały czas sie kocha zw swoim i tylko globulke zakłada ona , i tez bez gumki sie kochaja i nie wpdła;) a juz ze 4 lata ze soba sa

Gość JA1987
ja nie wierze w condomy jakos a zreszta wtedy nie czuje sie jego tylko gume;/

Gość JA1987
i to najwazniejsze:)

no u mnie to juz bedzie ponad 3 lata, wiadomo mialam tez przerwy miesięczne - by dac troszkę jajnikom odpocząc,zeby się nie przyzwyczajały za bardzo :P...i tez jestem bardzo z nich zadowolona, nie mam zadnych tam wahan nastrojów, nic nie przytyłam, i chyba trudno bylo by mi się z nimi rozstać od tak

Gość JA1987
no to jest ryzyko, ale zalezy co kto lubi dla mnie pigulki to idealny sposob:) i jak juz wspomnialam to sie chyba poprostu przyzwyczailam do tego i kochamy sie wtedy kiedy mamy ochote bez myslenia juz o zabezpieczeniu:)

globulki nie sa drogie :) ja kupuje 24 sztuki za 24 zeta :) sa i mniejsze opakowania. Naprawde dziewczyny polecam globulki sa naprawde wygodne i fajne

Gość JA1987
ja nigdy nie probowalam, ale moze warto sprobowac:)