Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

No jakies małe pozostalości sie sączą ale zawse mozna razem pojść pod prysznic :D ja zwykle jak nie moge od razu iscć pod prysznic , zakładam wkladke higieniczna :) pozatym cieplutko sie w srodku od globulki robi :)))

Gość JA1987
ja slyszalam ze wrecz goraca:)kurde weszlam teraz na jakies forum i klientka pisze ze ma 23 lata jest od 3 lat z chlopakiem i sie nie kochali,bo ja to obrzydza, no masakra !

Laski ja jestem w pracy a juz jest 15,43 :D Musze leciec troche sklep posprzatac zeby nie było ze nic nie robie :D pogadamy wiexczorkiem jak bede w domku czekajcie na mnie ! Buziam was :*:)bye!

Gość JA1987
heh ja wieczorem niestety nie mam dostepu ale jutro napewno wejde:)

No proszę , kobiety odkryły jasno sytuację. Z tego co przepatrzyłem to wszystkie stusują masturbację . Powiedzcie mi dlaczego tak nichętnie się do tego przyznajecie. Mnie się przyznało jakieś 20 % tych co je o to zapytałem. Jeszcze jedno , któraś z Was fajnie zauważyła , że facet MUSI najpierw zadowolić swą kochaneczkę , potem może być inna zabawa.. :-) Powiedzcie jak się zapatrujecie gdyby facet znajomy ( ale nie wasz)się przy Was spuścił ( tylko przed wami ) , czy jest to przyjemne ? czy przykre dla kobiety ?

Gość na jakim Ty swiecie
zyjesz ?? chyba żeś sie z choinki urwal..kobiety coraz cześciej o tym mówią i wcale sie tego nie wstydzą !!!

mówią tu o swojej masturbacji , ale się do niej w rozmowie nie przyznają... też uważam to za dziwne , może się wstydzą ? a nie ma czego :-)

pytam sie o to bo kiedyś zrobiłem to przed moją kuzynką ( daleką) , i sam nie wiem co o tym myśleć

zrozumiałem , przepraszam , jeśli zrobiłemprzykrość , ale nie miałem takiego zamiaru. Chciałem tylko się anonimowo zapytać o waszą reakcję . Ja zresztą uznaję stałość uczuć i moją cudowną partnerkę , żonkę. Są sprawy z dawnych lat co mnie nadal dręczą.. :-(

Gość JA1987
ochydnik z Ciebie stary capie i tyle:/

Stary capie :P hehe ale masz nicka.. otórz piszac tu o tym ze my kobiety na tym topicu sie masturbujemy okazujesz sie tepym i zpełnie pozbawionym inteligencji człowiekiem. Temat ten dyskusji nie brzmi \"mastturbacja\"! I z kontekstu naszej rozmowy wyczytyje sie rozmowe o uczuciach seksie i zyciu a nie o masturbacji! Zapewniam ze żadna z nas nawet nie wspomniała o masturbowaniu sie! A Ty tu nie pasujesz..tzn do konteksu tej rozmowy wiec Tobie stary capie mowimy WON STAD! :P

Bardzo przepraszam ... nie chciałem . Ale to się stało i ja jej nie zmuszałem... naprawdę. Czy wam nigdy sie nie zdarzyło coś podobnego ? To nie oznacza , że jestem lub byłem exhibicjonistą.. to stało się w sytuacji intymnej , bliskiej w czasie całowania... może dzięki temu zrozumiecie mnie , ze nie chodziło tu o obnażanie się obcej osobie :-(

O nie ... przeczytaj dziewczyno swojego chłopaka początki dyskusji... Tam jest mowa samodzielnych zabawach

Gość JA1987
mnie rowniez nie to jest ochyda jakas i to jeszcze kuzyn;/ co innego gdyby byl to moj facet

tak to prawda , i jest mi dziś przykro , choć od niej nie zaznałem przykrości , ale mnie to dęczy. Upewniłaś mnie , że odczucie jest negatywne. Ja pierwszy raz zrobiłem "to" mojej dziwczynie w dekolt na szkolnej zabawie na jej prośbę ( oczywiście nikt nas nie widział) :-)