Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiajaca SEX

SEKS -SEKS -SEKS

Polecane posty

Hehe i tutaj uzalezniona przypominam Ci o Twojej rozmowie z załozycielka topiku o wibratorach:P a koze to była kotka :P juz nie pamietam ale wiem ze na poczatku mowa o tych zabawkach była :P a ja pisałam ze sobie niczego elektrycznego tam nie włoze bo się boje ze mnie potelepie:P

Ejjj własnie ...mam takie pytanie do was dziewuchy :P Uzywacie czegos takiego jak lubrykanty lub jakies inne żele ponoć wzmacniające doznania??:P

nam to nie potrzebne :)...i tak juz mam doznania oszałamiajace :) ale dzis widzialam w markecie dziewczynki tak w wieku okolo 13 lat --o zgrozo, byly bardzo nimi zainteresowane...chichotały niemiłosiernie jakie to fajne, wachaly...

Hehe wąchały mówisz ??:P No my tez nie uzywamy dlatego tak z ciekawosci pytam co to daje:) Ale szczerze mwiąc mam ochote na taki bajer :P dziś w aptec kupowałam kremik fajny i spojżałam na półke i stal sobie taki zelik lsnił i mówił do mnie "wez mnie wez!!" ale sie oparłam :Phehe

Gość Już nie dziecko.
nie wiem jak wy ale ja mam faceta i mysle,ze jets niezastapiony w tym co robi;p pozdrawiam

ano my tez mamy i nie sądzimy inaczej...ale jak go nie ma trza sobie radzic- jak juz poprzednio pisalam..nie widze w tym nic sprośnego i irytującego...moj mężczyzna wie, ze lubie czasem sama się pobawić...powiem Ci, ze dobrze jest znać wlasne ciało, wtedy mozesz go nakierować, by bylo Ci jeszcze lepiej :D

Hehe no ja nie mówię, ze tego nie robiłam :P Oczywiście, ze próbowałam i to nieraz...:Dale jednak co innego jest mieć faceta tak jak Ty na codzień a co innego tak jak ja czyli parę razy w tygodniu:O co nie znaczy ze robie to sobie codziennie:P mi sie teraz marzy taki "głeboki" seks z moim W.:D

Chodzi Ci o to, ze ja miałabym się przy nim masturbowac?? Jesli chodzi o to to wiesz...mi jakos to nie odpowiada :O głupio mi tak przy nim :P:P hehe

czy Ty czy tamta kobitka co się wtrącila przed chwilką,a teraz zniknęla - ja mowie do ogółu - wrazenia niezapomniane i ochota na powtórki powiem Ci, ze ja tez nie moglam sie przelamac, dziwnie sie jakos czulam , ale to bylo kiedys...teraz jestem zdania , ze w sexie trza byc otwartym :), to tylko na zdrowie wychodzi - oczywiscie nie mam tu na mysli perwersów !!!

Hehe pamietałam :P dostał fajne gatki i zegarek do kompletu :P a jak u Ciebie ?? Obdarowałas go juz??:P Co do związywania to oczywiście ale wolałabym żeby to on mnie związywał i robil mi różne takie:P rzeczy :D:D:D:D:D nawet bym nie protestowała:P

gatek to on juz ma tyle co ja :P, wiec juz wiecej mu nie potrzeba - i kto to mowi :P :P..no wiec tak, urzadzilam dzis polowanko na sexi gorsecik, majteczki do kompletu, ponczoszki :) no dzis bedzie uczta :D :D, sie doczekac nie mogę :)...winko, swiece :) :)...maly seansik :) :) :), uwiażę go i wykorzystam :P

jejku:(jak ja bym tak chciała :( ale musze poczekac do weekendu ...dzis sie tylko przez godzinke widzieliśmy :( poszlismy do knajpki zjedlismy obiadek...dostał prezencik i poleciał w sina dal:P no tylko do swojego domku ale 40 km miedzy nami jest wiec teraz nie przyjedzie z reszta miał dzis malutko czasu...na weekendzie ma szkołe wiec spi u mnie :D:D:D:D coprawda ja tez na weekendzie bede w szkole ale nocuje w domu jak zawsze :P wiec bedziemy sami i wtedy pozwole mu sie wykorzystac:P I róbta co chceta :D