Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue- znaczy niebieski

jak poznac ze facetowi zalezy na kobiecie?

Polecane posty

Gość blue- znaczy niebieski

mieszkamy razem 2 miesiace pracuje gotuje sprzatam piore i tyle z tego mam sex jest ok ale to nie wszystko zero wspolnych wyjsc wkolko wymowka zmeczeniem wiec siedzimy i ogladamy net ... czy to normalne i czy temu panu zalezy na mnie czy na darmowej pomocy domnowej?

Gość kaffe78
z facetami nigdy nie wiadomo a jak tam wyglada sex czujesz sie wykorzystywana ... masz z tego przyjemnosc?

Gość blue-znaczy niebieski
zalezy mi na nim mieszkamy w angli i wlasciwie tylko dla niego tu jestem a sex to dla mnie glownie dawanie :) ale nie umiemy rozmawiac , czesto0 sie spieramy i nie budujemy wspolnych wspomnien siedzac w domu ... czy taki zwiazek ma sens??

Gość kaffe78
ha ... ja tez mieszkam w uk z facetem i tez dopiero zaczynam rozumiem cie dajesz z siebie duzo i nie czujesz sie pewnie w zwiazku .... prawda?

Gość blue-znaczy niebieski
po 2 miesiacach pewnosci byc nie moze ale ten brak checi budowania wspolnej przyszlosci mnie przygnebia ...

Gość Prawiczek27
facet zwyczajnie idzie na latwizne. ma pomoc domowa i seks.

Gość CałyAmbarasŻebyDwojeChciałoNaR
a może naprawde jest zmęczony... albo po prostu róznie lubicie spędzać czas, on na kanapie Ty w plenerze Powiedz mu ,że nie możecie tak siedzieć w kółko w domu bo się nudzisz,że musicie urozmaicić jakoś swój związek bo usychacie a rutyna nie jest dobra dla związku...