Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olukaaaaaaaa

Oglupiałą.

Polecane posty

Gość olukaaaaaaaa

Biore Tabletki (cilest) , Brałam tez antybiotyki które podobno osłabiaja dzialanie tabletek. Kochałam sie z Chłopakiem , Miałam dni niepłodne. On doszedł we mnie. Bylam u Ginekologa , bez padania powiedział ze nie jestem w ciazy poniewaz Antybiotyk ktory brałam Amotaks Dis nie osłabia działania , poza TYm mam dni nie płodne ... Niby mmie Uspokoił a ja dalej Się Boje ... Mam wrazeie ze jestem w Ciązy ! ;\ Kurcze co mam Robić ?;(

Gość olukaaaaaaaa
to Było moje Pierwsze opakowanie. I lekarz Wyliczyl mi ze pomimo Tabletek miałam niepłodne...

Gość olukaaaaaaaa
Nie czepiaj Sie mnie ;| Tak owiedział Mi Ginekolog : Nie jestes W ciazy poniewaz Bierzesz tabletki , nawet jesli dzialanie tabletek byloby osłabione to miałas Dni niepłodne bo byłam Tuż po Okresie !!!

lol, czpeiasz sie. dziewczynie chodzi o to, że gdyby tabletki nie zadzialaly, wlasnie wtedy wypadlyby jej dni nieplode. Nie jest to trudne doo zrozumienia.

Gość olukaaaaaaaa
bumbleebee Dzięki ;) Szkoda Tylko ze Takich Forumowiczek na Tym forum jest coraz Mniej ;| Dzięki za Rade , chyba zrobie Sobie ten test dla Swietego spokoju ;) Pozdrawiam ;)

No niestety taka prawda, przychodza tu zeby moraly prawic, no ale nie bede sie wtracac w ich zycie i styl bycia bo tez mnie zjadą ;] pozdrawiam Cie :) i daj znać jak wynik :)

Nie powinnas być w ciąży nawet jeśli brałaś antybiotyki.. ale jesli bardzo sie denerwujesz to zrób test.