Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ktos

internet z Netii

Polecane posty

Gość ma ktos

Ma ktos tu? Jetsescie zadowoleni? Nie nawala?

Gość ma ktos
Ponawiam pytanie ;)

Gość o.kkk
jestem niezadowolony, ciagle przerwy w dostawie internetu albo ledwo co chodzi. naprawde nie polecam

Gość ma ktos
Dotad tak mialem z neostrada / zle koszmarnie:O Orange ktos mi odradzil jakos jescze gorsze, teraz ze netia tez :O I nie wiem, co zrobic :(

a ja mam internet z netii od roku i jestem zadowolona, jeszcze ani razu niie bylo zadnych przerw w dostarczaniu internetu czy jakis problemow

Gość telemaniak
też mam netię. już od roku i jestem baardzo zadowolona. żadnych przerw w dostawie, śmiga aż miło:D wcześniej miałam neostrade i to była porażka:( netie mam na linii tp ale i tak jest świetna:D polecam:)

Gość ddddkdkd
Dobra przerw nie ma, ale TRAGICZNA obsługa. Totalnie niedoszkoleni konsultanci, nie mający pojęcia o niczym, przyjmujący fikcyjne zlecenia, kłamiący w żywe oczy, zwodzący cię tygodniami. A jak chcesz odejść, to ci robią problemy i nie chcą udzielic odpowiedzi na proste pytania (np czy można zatrzymać numer). Zdecydowanie ODRADZAM.

Gość ma ktos
Dziekuje za opinie :) Jak widze - sa rozne... Nie wiem, na co sie zdecydowac, ale w gre wchodzi tylko do telefonu, zatem ograniczenie spore Ceny przemawiaja do mnie z Orange, gdyz tansze od Neostrday i nawet Netii, ale chyba wazniejsze, co bedzie dzialalo bez zarzutu.

Gość telemaniak
ja miałam na poczatku problem z linią. net nie chodził bo tp uszkodziła linie (jakaś zemsta za odejście?!) i bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie obsługa. szybko została linia naprawiona, konsultanci wszystko mi tłumaczyli i radzili ze stoickim spokojem (a nerwy mi już puszczały). ja nie mam zadnych zastrzeżen, wszystko fachowo i profesjonalnie

Gość ma ktos
TRAGICZNA do kwadratu obsluga to jest w TP!!!! Ja juz sie zdecydowalaem na Orange i bylem 3 razy i nie udalo sie zaltawic bo ciagle niedoinformowali o czyms albo czegos nie mieli. porazka totalna. Ale dalo mi to dodatkowy czas do namyslu.

Gość telemaniak
ale internet orange jest drogi! właśnie przeglądam cennik...

Gość ma ktos
e tam, bez porownania tanszy, ja chcialem na 2 lata 1 mega, w Orange to 49 zl. w Netii 59 zl. a w Neostradzie nie pamietam, ale jeszcze drozej.

Gość telemaniak
masz rację:) spojrzałam nie na ten cennik co trzeba, teraz ja zaczynam żałować że mam netie na 3 lata:( mądry Polak po szkodzie, a tu jeszcze 2,5 roku:(

Gość dlaczego klaudia
ja mam też z Netii od roku wczesniej była Neo= nieporozumienie jeszcze ani raz mi nawet nie rozłączyło w netii mam 1 mega ale dzwoniłam i pytałam o ten 4 mega co jest na promocji i od przyszłego mca bedzie 4 mega. płacę 49zł (abonament zmienney czyli jak za pół roku cena spadnie to mi abonament tez spadnie) noi ogólnie- POLECAM.powaznie.

Gość telemaniak
dlaczego klaudia - opowiedz coś więcej o tej promocji 4 Mega... 49 zł płacisz za 1 mega? a ile będziesz płacić poźniej po zmianie na 4 mega? na ile miałas umowe na 1 mega?

Gość ja rowniez mam lacze z netii
narazie 1mbit, ale nie dawno przedluzylam umowe i na dniach bede miala 4mbity (umowa na 2 lata, 64zl miesiecznie). ogolnie nie narzekam, lacze z netii mam od 4 lat i przez caly ten czas dzialalo i dziala bez zarzutu. :)

Gość stooooookrotkaaaa
ja rowniez mam lacze z netii - ale razem z telefonem? żeby zmienić plan 1 mga na 4 mega trzeba też zamówić telefon w netii?

Gość sdddoododododo
Masakryczna obsługa: kłamią w żywe oczy, pojęcia nie mają o niczym, nadają nieistniejące numery sprawom, po których na drugi dzień śladu nie ma w systemie. olewają korespondencję. Nic nie idzie załatwić. Serdecznie odradzam.

wiesz co, nie wiem do konca jak to jest....ja telefon tez mam w netii od ladnych paru lat, musisz poczytac o promocji.

poczytaj sobie :) http://www.netia.pl/hp,wiecej122.html?&keepThis=true&TB_iframe=true&height=250&width=600

ja na obsluge nigdy nie narzekalam, no i transfery sa takie jak byc powinny, z dobrego zrodla idzie 132kbit, ciekawa jestem ile bedzie przy 4mbit :)

Gość stooooookrotkaaaa
no właśnie czytam:) i jest napisane, że "oferta internetowa dostępna jest tylko z Lepszym Telefonem" ehh chyba będę musiała tam zadzwonić... a czy ty płacisz też za pakiet Bezpieczny Internet? bo ja podpisując umowę nie miałam wyjścia - musiałam ją chcąc czy nie chcąc wykupić... czyli co miesiąc oprócz opłaty za neta płaci się też za ten pakiet. też tak masz?

nie. ja z tego nie korzystam. chyba tylko abonenci tpsa musza wykupic ten pakiet, tak mi sie wydaje. Masz telefon w tpsa?

Gość stooooookrotkaaaa
niestety mam... ehh zadzwonię i się spytam jutro bo mnie to nurtuje:D dzięki za pomoc:D

telekomunikacja..... kiedys jak mialam u nich telefon wzielam neostrade w promocji na miesiac, pozniej mialam tyle problemow ze szkoda gadac. W skorcie wygladalo to tak ze przychodzily rachunki za neostrade ktorej nie posiadalam. Na dodatek raz przyszedl rachunek na prawie 500zl. Taka kwote naliczyli mi za skorzystanie z tzw "asysty technicznej" (podobno byl u mnie jakis monter) :). Dopiero po roku wszystko sie wyjasnilo, i to tylko dzieki kolezance pracujacej w tpsa.

Gość ma ktos
Ktos tu odradza Netie ze zwgledu na oblsuge, a ja mam tak samo z TP. Czyli i tu i tu zdarzaja sie tacy. Mialem identycznie, jak ktos tu napisal: "przychodzily rachunki za neostrade ktorej nie posiadalam" - wiele razy pod rzad, neosstrada + jakies pakiety, rachunki z kosmosu za kilkaset zl. i tak pod rzad mimo wyjasnien, Do tego ciagle bledy i neostarda nie dzialala, bo a to zle haslo (a ja nigdy nie ingerowalem w zmiane) a to zle podlaczona linia, choc byla dobrze itd. i ciagle cos nie tak. bledy z kosmosu. Heh, a monterzy z TP u mnie tez byli, dobrze, ze im patrzylem na rece, bo my mi zniszczyli kompa. Chcieli usinac antywirusa, ze to niby on jest problemem, a jak korzrytac z netu bez antywira??? Chcieli mi usunac polaczenia sieciowe, ze niby sie gryza z neostarda, a ja mam routera i net idzie mi sieciowo. po prostu ja nie wiem, kogo oni przysylaja. I oczywiscie nie rozwiazali problemu. Nie wierze, ze jakakolwiek obsluga moze byc gorsza niz TP!!!!!!! Tak jak w sprawie Orange - bylem 3 razy i nie udalo sie, bo zawsze o czyms zapomnieli poinformowac, czegos nie mieli itd. Ceny mnie przekonuja do Orange, ale skoro to tez TP, to obawiam sie, ze bedzie ten sam koszmar. Nie wiem, co wybrac: Orange czy Netie, jednak 10 zł na miesiac roznicy przez 2 lata to spora roznica. Ale skad z gory wiedziec, co mi bedzie dzialalo, a co nie :O

Gość matej
witam skonczyla mi sie umowa z netia mialem 1,2 mega a teraz mam 4,9 mega .Na speed tescie wyszlo mi 3200 kb/s a powinlo wyjsc kolo 4500kb/s wie ktos czemu?.pozatym jak cos sciagam to po 300 kilo leci

Gość lucyferek
posiadam 2 mega chodzi rewelacyjnie nic dodac nic ujonc pozdrawiam i polecam place 49 zl

Gość jamej
KIEPSOOO!!! Mam internet NETIA drogo radiową 2mB/s a ZGADNIJ NA ILE CHODZI!!! 100kB/s nieraz zejdze na 15kB/s oni nic sobie z tgo nie robia!!! dzwonie tam a tu nic juz rok mi rezygracje przysylaja