Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

07CzarnaMamba07

Zostałam zgwałcona.. boje sie zyc

Polecane posty

juz nie wiem co mam robic, te mysli mnie męczą, mam ochote sie rzucic pod pociąg, widze to jakby to było wczoraj... codziennie wracają wspomnienia. 2 tyg. temu zostałam zgwałcona.. nie wiem co mam robic... niech ktoś mi pomoze

Gość prawdaz
Masz bliską przyjaciółkę ktorej moglabys sie zwierzyc?

nie wiem, czy forum to dobre miejsce na mówienie o tym...skąd jesteś? Może możemy Ci pomóc podpowiadając Ci jakiegoś dobrego psychologa z Twojego miasta?

Gość lo.123
Ile masz lat?

Gość antyludzka
Jezeli to nie jest prowokacja to.. Znajdz w sobie duzo sily i udup drania. Zglos na policje! Niech go przymkna! pewnie zaraz sie posypia zdania..i po co amsz sie ujawniac? A po to,ze poczujesz ulge jak ten ktos odpwie przed sadem za to co zrobil. Nie boj sie - walcz o swoj spokoj psychiczny.

Gość lo.123
nie masz objawów ciazy?

poszukaj w necie osrodkow pomocy dla ofiar gwaltow- pomocy psychologa w swoim rejonie lub kogokolwiek kompetentnego w tym temacie, to forum nie pomoze

Gość lo.123
idz do ginekologa. znasz tego gnoja? powiedz rodzicom. Idz szybko poki czas.

dziewczyno, nie wiem, czy rodzice o tym wiedzą, jesli w ogóle ich masz, ale jesli tak (masz 15 lat to jakiś opiekunów mieć musisz) - MUSISZ to zgłosić im. Niech ida z tym na policje, szukają tego skurwiela, niech ciebie wezmą na badania, przeciez ten psychol mógł Cię zarazić jakąs ŚMIERTELNĄ chorobą!! Jakimś syfek, grzybem, kiłą, z której nigdy się nie wyleczysz!! Możesz być w ciąży przecież!! Nie ma co się zastanawiać, powiedz komuś dorosłemu, musisz mieć profesjonalną rozmowę ze specjalista, psychologiem, nie zostawiaj teog dla samej siebie, ludzie z forum nie pomoga Ci!