Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetka teatralna

Wasz ideał faceta

Polecane posty

Gość wrc kontra
10kg nadwagi krzywe, żółte zęby tłuste włosy brudne, obgryzione paznokcie stopy w opłakanym stanie obwisły cyc rybi smród owłosienie na łydkach i pod pachami haszcze między nogami skóra spalona solarium fochy fochy fochy hipokryzję i obłudę obraz polki 2008

Gość listtttowa
Od 180 wzwyż (bo sama mam 180 cm), jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny brunet o pięknych brązowych oczach, które mówią wszytsko i pięknym uśmiechu. Poza tym: uczynny, inteligentny, mający szacunek do innych ludzi i zwierząt, niepalący, wrażliwy, wesoły... taki przy, którym czuję się bezpiecznie.

Gość prawdziwy mezczyzna powinien
byc zaradny chojny i oddany ;-) znacie takie powiedzenie ? CHCESZ MIEC PANIA TO ŁOŻ NA NIĄ :-p oczywiscie nieudaczniki od razu wyjezdzaja z tanimi tekstami o materializmie :-o nigdy niczego sie nie naucza takie cioty i leszcze :-p

Każdy może mieć i ma swój ideał :) a życie życiem ;)

kasiulek 1987 nie ograniczaj się:) tłumienie w sobie podstawowych potrzeb doprowadza do frustracji i jestpodstawą depresji:P Najlepiej od razu powiedz, że chciałabyś być z ze skrzyżowaniem świętego ze świętym, i to w wieku 20 lat:) .... a potem się dorasta, oj! boleśnie dorasta:D tylko komiczne pasyuje do wizerunku, ale jest zajęty (przynajmniej w weekendy):p Komiczne, uświadom dziewczę, bo ja też jestem zajęty za chwilę:p