Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetka teatralna

Wasz ideał faceta

Polecane posty

Gość marionetka teatralna

Dziewczyny, chciałam się tak zapytać jacy mężczyźni najbardziej Wam odpowiadają. Czekam na Wasze odpowiedzi...

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Brunet wysoki o niebieskich oczach wysportowany taki jak Moj W. :D

Gość ech niektórzy ludzie
idealy nie istnieją wię ja swojego nie mam

Gość vxcvxc
bylo juz tyle razy, uzywaj do kurwy nedzy wyszukiwarki 😠

czarne wlosy(troszke zelu nie zaszkodzi ) nie dobrze mi:O juz pisałam w tym temacie, uzyj wyszukiwarki!

Gość dziewczyna_dupka
Mój! ; *

poczucie humoru i pewnosc siebie. jezeli chodzi o wyglad to musi miec szerokie baaaary:classic_cool:

Gość kasiulek 1987
minimum 185 cm szczuply ale wysportowany i umiesniony lecz nie steryd brunet w majtkach conajmniej 20 cm we wzwodzie wyksztalcenie min wyzsze dobra praca na stanowisku lub wlasna firma przynajmniej mieszkanie a najlepiej domek zaradny hojny spelniajacy kazda prosbe ukochanej gentelman nie palacy traktujacy swoja kobiete jak ksiezniczke ;-) doskonaly kochanek akceptujacy kobiece humory wierny oddany

Gość seestadt
...mężczyzna wrażliwy i delikatny a przy tym silny i pewny siebie, abym mogła zachowac swoją wolnośc i niezależność mężczyzna, który pokaże mi co to namiętność, podniecenie, pożadanie mężczyzna, który będzie mnie fascynować całym sobą...

Gość seestadt
ale brednie wypisujecie

Gość Nimfomaneczka
moj facet musi być brunetem conajmnie 180cm wzrostu... ladne niebieskie oczka, ladny usmiech.. no i zadbanego, szerokiego penisa...

Gość dhuidfhxfauihvi
blondyn... niebieskie oczy... to ciepłe spojrzenie.. Wysoki. No i uśmiech powalajacy:) Taki jaki jest M.

Gość seestadt
Bartek z wrocławia:) Jedyna poprawna odpowiedź:) bo całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, zamiast zwyczajnych ludzi przemieniać w nadzwyczajnych... minimum 185 cm szczuply ale wysportowany i umiesniony lecz nie steryd brunet w majtkach conajmniej 20 cm we wzwodzie wyksztalcenie min wyzsze dobra praca na stanowisku lub wlasna firma przynajmniej mieszkanie a najlepiej domek zaradny ch*jny spelniajacy kazda prosbe ukochanej gentelman nie palacy traktujacy swoja kobiete jak ksiezniczke doskonaly kochanek akceptujacy kobiece humory wierny oddany Brunet o brazowych oczach, cieplym spojrzeniu, srednio wysoki, barczysty wysoki czarne wlosy(troszke zelu nie zaszkodzi ) brazowe lub niebieski oczy PROSTE I BIALE ZEBY i takie bla bla bla Tacy faceci są zarezerwowani dla takich kobiet http://www.voila.pl/150/gee4e/index.php?get=1&f=1 a wam tu piszącym daleko, oj daleko...

Gość fzdfds
Ja mam 180 cm ---jestem wysoki czy jak? Waszym zdaniem?

Gość kasiulek 1987
seestadt - ale frajer :D:D:D zal ci ze nie mozesz spelnic takich podstawowych wymagan ? widocznie jestes zerem i mscisz sie bo o prawdziwej kobiecie mozesz tylko pomarzyc leszczu:-o

Gość seestadt
Widzę, ze z czytaniem ze zrozumieniem też problem:O 20:36 seestadt ...mężczyzna wrażliwy i delikatny a przy tym silny i pewny siebie, abym mogła zachowac swoją wolnośc i niezależność mężczyzna, który pokaże mi co to namiętność, podniecenie, pożadanie mężczyzna, który będzie mnie fascynować całym sobą... jestem frajerką jakby coś

Gość wrc
"zal ci ze nie mozesz spelnic takich podstawowych wymagan" o tak, faktycznie podstawowe wymagania 💤 A co ty masz do zaoferowania?