Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

czopki przeciw wymiotne Torecan

Polecane posty

do kiedy stosowalyscie? zaczelam wlasnie 16tc a nadal wymiotuje(dzis 4 razy) malo zjadlam i lezalam caly dzien lekarka mnie troche nastraszyla zeby ich tak czesto nie brac ale co zrobic jak jest zle??????? do kiedy bralyscie i czy wszystko bylo ok?

Gość kazzara
ja brałam og 5 do 12 tygodnia 1 x dziennie. Bez czopka nie mogłam funkcjonować normalnie. Dzidzius urodził się prawie 4 kg śliczny i zdrowiutki

a ja mam juz 16tc a nadal wymitouje jak kot:( co mam zrobic brac je dalej czy meczyc sie ale nie brac zadnych lekow? pomozcie!!!

Gość pppppppppppppp
Ja wymiotowałam całą ciążę jak kot, nic nie mogłam jeść bo odrazu wymiotowałam i do tego okrutna zgaga jakiej żadnemu wrogowi nie życzę, ja maiłam zapisane tabletki metoclopramidum ale za często ich nie brałam, aby nie zaszkodzić dzidziusiowi.Warto było to wszystko znieść.Dziś jestem mamą 7,5 miesięcznej jnajukochańszej córeczki

Gość kazzara
A od kiedy bierzesz? Musisz coś z wymiotami robić bo będziesz osłabiona a jeść przecież musisz. Mi niestety nic innego niestety nie pomagało - tylko Torecan. Ja bez tych czopków nie dałam rady, nawet nie wierzyłam że ten koszmar się kiedyś skończy. A wymioty przeszły z dnia na dzień dosłownie. Pewnie i u Ciebie tak będzie. Powodzenia

czopki biore od 7tc az do teraz tyle,ze dzis nie podzialal i rzygam jak kot:( nie wiem co lepsze czy nic nie jesc i sie meczyc czy sie truc lekami:(