Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrinnna

Gdzie szukać żeby znaleźć???

Polecane posty

Gość Sabrinnna

Drogie mamy, mój maluch zaczyna dorastać i potrzebuje jakiejś wachowej porady dotyczącej wychowania, zywienia itp... czy znacie może jakieś strony internetowe gdzie mogłabym coś takiego znaleźć?? Proszę o jakieś namiary...

Gość Petunia1223
Mozesz poszukać w google. Najlepsze są jakieś porady matek, strony z poradami od ekspertów, pediatrów itp. Przynajmniej wiadomo że ktoś sie zna na temacie :)

Gość jowankadd
albo porostu to na kafe napisz co cie nurtuj co byś chcoiała wiedziec

Gość Myśląca samodzielnie..
A ja się tak zastanawiam czego Wy szukacie na takich stronach? Nie lepiej wykorzystać własne, sprawdzone sposoby? Na stronach internetowych to wypowiadają się różni lludzie i niegdy tak na prawdę nie wiadomo kto to jest.... Czego więc na nich szukać?

Gość chomi
www.gerber.pl Zdrowy Start w Przyszłość. Jest tez taki program na TVNStyle

Gość PIotrusia Mamusia
Myślicie ze na tych stronach wypowiadaja sie eksperci?? Ja mysle ze to jest jedna wielka ściema, ze tak na prawde siedza tam jacys ludzie i pisza co wiedza:/ Nie ufam takim stronom, wole zasięgnąć porady prawdziwego pediatry.

Gość ponia
Znam pediatrów którzy polecają danonki, więc myślę, że ślepo nie należy ufać nikomu. A akurat ta stronka jest fajna i program na TVNStyle też

A myślisz że pediatra powie każdy to samo?? Pediatra mojej córci powiedział że dobrze że karmie tylko piersią i pytała się co jem. Nie jadłam między innymi nic smażonego i to ponoć bardzo dobrze ( było to tydzień po porodzie) Wg niej powinnam smażone zacząć jeść później wprowadzając posiłki stopniowo żeby żołądek małej przyzwyczaił się. Moja mama będąc u lekarki która jest także pediatrą dziecięcym spytała się jej o to i ta powiedziała że powinnam jeść smażone codziennie żeby mieć mleko a nie wodę w piersiach i skoro nie jem smażonego powinnam dawać co najmniej raz dziennie sztuczne mleko. Posłucham mojego pediatry ale jak widzisz każdy powie Ci coś innego. Najlepsze są strony gdzie wypowiadają się inne matki. Nie trzeba przecież robić wszystkiego tego co one piszą ale nie które rady, zwłaszcza te powtarzające się najczęściej się sprawdzają. Polecam wszelkie fora dla mam. Ja prócz tutaj często zaglądam na stronę www.bebyboom.pl