Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_ala_07

jak zniechecic do siebie faceta?

Polecane posty

Gość mala_ala_07

poznalam fajnego chlopaka i spotkalam sie z nim kilka razy, ale... nie czuje do niego nic. niby jest mily, sympatyczny, ma poczucie humoru itd. ale to nie to. nie wariuje jak mam sie z nim spotkac nie tesknie za nim, ewnidentnie mnie do niego nie ciagnie. jednak widze ze on zaczyna sie angazowac. nie chce go skrzywdzic wiec nie zerwe kontaktu z dnia na dzien. ale chce go do siebie zniechecac. co moge robic?

Gość ujkajeld
powiedz, że chcesz zajsc jak najszybciej w ciążę :P

Gość mala_ala_07
a jak mam to uczynic? delikatnie i nie raniac jego uczuc?

Gość mala_ala_07
ujkajeld : hehe narazie jestesmy na takim etapie znajomosci ze nawet nie ma mowy o takim wkrecie

Gość ujkajeld
ja jak mialam chec z kims serwac kontakt, to sie po prostu nie umawialam, i koniec, nie mam czasu.////// i tyle, musisz byc stanowcza, bo jak sie chlopak zaduzy to bedzie problem

Gość 446576423
:/ biedny chłopak. Pewnie się zakochał w tobie. Nie zniechęcisz go. Jusz go skrzywdzisz tylkokwestia mniej lub bardziej.

Gość na chwile
wytrwala ignorancja czyni cuda!!!

Gość mala_ala_07
wiem ale chce to zrobic jakos delikatnie, ja zdecydowanie nie jestem stanowcza jesli o takie sprawy chodzi. nie potrafie ,nie umiem, nie wiem jak, zaraz mi sie robi szkoda faceta ehhh :/

Gość ujkajeld
no to bąź z nim i i moze sie zakofasz

Gość na chwile
zignorowanie boli przez chwile... nie warto uzalac sie nad kims, lepiej zostawic sily nad uzalaniem sie nad soba :-)

Gość ujkajeld
na chwile mA RACJE

Gość mala_ala_07
na chwile: tylko ze ja jestem taka glupia ze nie potrafie go ignorowac i nie chodzi tu o to, ze zalezy mi na nim i dlatego nie potrafie tylko za dobra jestem i robi mi sie go szkoda

Gość 446576423
a odrzucałas/miałaś już kiedyś chłopaka jeśli tak to powinnaś wiedziec co robic. zresztą moze on szuka tylko kumpeli skąd masz pewność że on ma cos do ciebie.

Gość opowiedz mu
opowiedz mu jak najlepszemu przyjacielowi, ze podoba cie sie inny, ktory nie zwraca na ciebie uwagi. I popros go o meska opinie co zrobic zeby to zmienic. Jak nie odpusci, to przynajmniej zwatpi i z pewnoscia bedzie wiedzial, ze to nie jego masz na oku

Gość mala_ala_07
mialam ale zawsze to umieralo jakos smiercia naturalna wiec to jest inna sytuacja. chcialabym, zeby sie tak okazalo ale watpie ze tak jest kolezanki nie zaprasza sie na kolacje :/

Gość mala_ala_07
opowiedz mu : nie bede umiala nie zbiore sie na to.

Powiedz mu to wprost. To zaboli najmniej. O wiele mniej niż ignorancja, olewanie czy jakiekolwiek popieprzone gierki.

Gość mala_ala_07
446576423 widzialam sie z nim w srode i wtedy zdalam sobie sprawe ze to nie to ale juz bylam z nim umowiona na wczoraj. przyszlam i powiedzialam mu ze mam malo czasu, zaczelam narzekac i nasmiewalam sie z jego pasji samochodowych a wieczorem zadzwonil do mnie i zaprosil mnie na kolacje :/

Gość mala_ala_07
Rocker: nie przejdzie mi to przez gardlo :/

Gość opowiedz mu
to w czym jest rzecz? Jednak zalezy ci na nim?! Skoro nie odmawiasz wspolnych kolacji i nie jestes w stanie otwarcie mu powiedziec, ze nie jestes nim zainteresowana jako partnerem na dluzszy czas. To o co chodzi, dajesz soba krecic nie chcac tego? Cos tu nie gra. Powodzenia

Gość 446576423
a może dasz mu szansę?

Gość mala_ala_07
opowiedz mu nie zgodzilam sie na ta kolacje. po spotkaniu w srode zdalam sobie sprawe ze nie czuje nic do niego ale ze bylam z nim juz umowiona na czwartek spotkalam sie z nim na pol godziny i caly czas narzekalam tylko 446576423 raczej nie, jesli ja nie wariuje na widok chlopaka nic z tego nie bedzie. ja musze byc pochlonieta nim, oczarowana itd. nie moge sobie wmowic ze cos do niego poczuje

Gość mala_ala_07
szukamcałościwdziurze nie to za bardzo ryzykowne. moze i by uciekl a co jesli powie ja ciebie tez? o nie

Gość kingdomoflove
jak po ciebie przyjedzie to powiedz mu ze musisz zajechac na chwile do apteki i kup test ciazowy. schowaj go do torebki zanim wejdziesz do samochodu ale zeby widzial co kupujesz

mała-naprawde powiedz mu to wprost. To naprawde zaboli najmniej. I uwierz mi-wiem co mówie.

Gość mala_ala_07
kingdomoflove dobre :) gleboko sie zastanowie nad twoja propozycja

Gość marrakuja
pokaz mu ten topik ;)