Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_ala_07

jak zniechecic do siebie faceta?

Polecane posty

Gość mala_ala_07
Rocker chcialabym wiem ze to najlepsze wyjscie ale ja naprawde nie potrafie powiedziec facetowi ze nic do niego nie czuje. kiedys jeden za mna latal przez 4 miesiace i dawalam mu WYRAZNIE do zrozumienia ze nic z tego nie bedzie ,mialam do niego totalnie olewczy stosunek nawet nigdy sie z nim nie spotkalam sam na sam( mamy wspolnych znajomych wiec niestety czesto go widywalam) ale powiedziec mu ze nic do niego nie czuje nie umialam

Gość mala_ala_07
marrakuja hehe wysle mu niechcacy w linku :)

Gość mala_ala_07
a jeszcze jakies rady?

Powiedz mu prawdę....Nie zwodż go i napisz że nie możecie się już spotykać...Po co kombinować...Na pewno to przeżyje..więc nie ma co się krępować..Im wcześniej tym lepiej...

Gość mala_ala_07
tylko jak ja mam mu to powiedziec?

No chyba napisałem....Powiedz lub napisz,że ni emożecie się spotykać...i nie chcesz brnąć dalej w tę znajomość..i lepiej będzie jak o Tobie zapomni.i że jesteś świadoma tej decyzji..Niech nie walczy bo to i tak nie ma sensu..Najlepiej w cztery oczy okazesz mu przy tym troche szacunku...I po tym będzie po sprawie..

Gość mala_ala_07
wszyscy radza mi zebym powiedziala mu wprost, ale ja jestem taka osoba ktora nie potrafi powiedziec facetowi takiej rzeczy wprost. i ta opcja zdecydowanie odpada. co wiec w takiej sytuacji mam zrobic?

Gość mala_ala_07
oderdobe bez kielicha(albo 5) na odwage sie nie obejdzie

Hym no to miej świadomośc ,że jak będziesz się z nim dalej spotykała to będzi jeszcze gorzej..Facet się zaangażuje, uzna że musi być rycerski i że będzie walczył...A ty będziesz miała jeszcze większe wyrzuty.Skoro nie potrafisz mu powiedzieć to napisz...!

Gość mala_ala_07
dlaczego ja nie potrafie byc asertywna? to tak pomaga w zyciu

Gość mala_ala_07
ehhhhhh :/ chyba ide sie upic

mala_ala_07 Ale czy on ci jest zupełnie obojetny????? Jakoś dziwnie to wszystko przeżywasz..

Gość mala_ala_07
wlasnie nie jest mi obojetny. jest bardzo fajnym chlopakiem, ale jedyna co moge mu zaoferowac to durne"zostanmy przyjaciolmi" nic do niego ni czuje i tym jest mi gorzej ze chlopak jest naprawde w porzadku, jest mily, sympatyczny, wesoly i dlatego tak to przezywam

Gość mala_ala_07
nie dam!

Gość mala_ala_07
a chuj dam rade. spotkam sie z nim, albo nie lepiej napisze mu to wszystko co napisalam tu. napisze ze jest bardzo fajny, ale raczej nic z tego nie bedzie i nie ma sensu zeby sie biedny angazowal

Gość mala_ala_07
troche mi lepiej

a i nie pisz mu ze jest fajny....To naprawde dziala w druga strone..No bo jak jest fajny to czemu go nie chcesz...Takie gadki nie dzialaj na facetow..konkretnie mu walnij z mostu i na pewno zrozumie!!

Gość mala_ala_07
ale on naprawde jest bardzo fajny. ale jako kolega

Gość 8888888
powiedz po prostu prawdę,ze jest fantastyczny i miły,ale ty wiesz ,ze z tego nic nie będzie i odczuwasz z tego powodu dyskomfort,dlatego nie chcesz tego ciagnac dalej.Lepsza prawda,niz litosciwe spotkania.O tym czy zostaniecie znajomymi,lub przyjaciołmi pewno zdecyduje on sam.pozdrawiam.

Gość mala_ala_07
bo nioc do niego nie czuje. dla mnie musi byc tak, ze zwiazek zaczyna sie od razu. i nie bede robic ani sobie ani jemu nadziei ze cos do niego poczuje, bo wiem ze tak nie bedzie. u mnie jest tak ze albo jest od razu albo wcale

Gość mala_ala_07
a nie daloby sie jakos inaczej tego zalatwic? hehe ok zartuje. jutro mu wszystko napisze dzis juz nie dam rady ale jutro zbiore sie w sobie i powiem mu. niech sie dzieje co chce

mala_ala_07 A co się ma wydarzyć?? ;) Spokojnie przecież nic między wami nie ma...Po prsotu trochę jego męskie ego upadnie ale po czasie będzie cię szanował za to że byłaś szzcera i uczciwa!!

Gość mala_ala_07
i najlpiej zebym mu powiedziala w oczy to........ jajcc bedzie ciezko

Gość wesoły dzak
grochówka + pół kg śliwek + winogrono , po spożyciu należy się spotkać z niedoszłym mężem i powinnaś mieć już spokój:)

Gość gość
Otóż ja mam problem jestem w ekipie przyjaciół wśród nich jest mój były. Chce spotykać się z paczka ale mam problem otóż. Mój były nachalnie się na mnie patrzy a ja mam tego dość nie wiem co robić.?