Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka112233

nie tesknie za moim chlopakiem...

Polecane posty

Gość halinka112233

jestem za granica ale za nim nie tesknie....zle mi z tym...mysle non stop o kims innym. Z chlopakiem jestesmy juz 3 lata, nasz zwiazek czesto byl juz ku koncowce ale dzieki mojej glupocie jakos przetrwal...:( teraz chyba zaluje ze dalam mu az tyle szans...

Gość halinka112233
:( masz racje, sama sobie jestem winna... Mysle o innym ale raczej nie ma szans zebym z nim byla bo jest 2,5 tys km ode mnie...ehh:(

Gość halinka112233
co byscie robily dziewczyny?? zerwac z chlopakiem i zaczac krecic z tym o kim mysle...?? czy zostawic tak jak jest...bo moze zauroczenie mi przejdzie....?

czy aby nie jestes ze swoim chlopakiem tak na zapas ? by nie być sama ?...przeciez jesli masz go dosc juz dawno moglas to zakonczyc bez wzgledu na to czy myslisz o kims czy nie ;)

Gość halinka112233
no wlasnie moglam ale glupia bylam....i chyba boje sie samotnosci...co ja mam robic ..:(

trzy lata to szmat czasu...zwiazek sie sypal ale zawsze ciągnela was do siebie....moze sprobuj popatrzec na swojego chlopaka tak jak patrzylas na pierwsze randce :) ......2500 km....lepszy wrobel w klatce niz kanarek na dachu ;)

Gość halinka112233
moj chlopak dzwoni do mnie, pisze, wogole sie nie klocimy teraz ( bo jestem za granica) i ogolnie jest dobrze.. a tamten znowu uwaza mnie za kolezanke (chyba)..

gdyby tamtemu zalezalo, lub chocby myslal o tobie inaczej niz jak o kolezance juz dawno wykorzystalby sytuacje ze jestescie osobno.....wiec ? ;)...zostancie raczej na stopie kolezenskiej ....