Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaaaa x

czy w dorosłych związkach obchodzi się Dzień Chłopaka?

Polecane posty

Gość niewiadomaaaa x

jejq, wiem, że mnie ośmiejecie , ale mam dylemat. sama mam lat 24 więc mają za partnera rówieśnika, pewnie coś bym mu kupiła, ale ja jestem w związku z 36 latkiem...i tu mam dylemat. Przecieć takie święto będzie groteskowe ...? Czy nie? Złożyć mu jakieś życzenia? Kupić mu coś ? Myślałam, żeby tak trochę obrócić "to święto" w żart i jedynie zaprosić go na kolację. Proszę, napiszcie coś.

Gość hahauuhaaaa
a kiedy jest dzien chlopaka??

Gość niewiadomaaaa x
we wtorek

Gość niewiadomaaaa x
Kabel Twoja Pani zawsze pamięta o tym dniu? W marcu jest dzień mężczyzny, i ten wydaje mi się tu bardziej adekwatny, nie wiem co zrobić =/

Gość my obchodzimy dzień meżczyzny
10 marca :-) dzień chłopaka to dla dzieci w szkole ale w sumie kazdy powód jest dobry, by zrobic komus przyjemnosc

Gość zaklinaczka stoku
zdecydowanie kolacja, kino, teatr, wyjazd raczej cos w ten deseń. bo pluszak w takiej sytuacji to moze byc farsa:o

Gość niewiadomaaaa x
nie, pluszaka bym mu nie dala ;) Raczej dobrą książkę w eleganckiej oprawie (uwielbia historie)...abo właśnie kolacja.

moze odpowiem wymijajaco...;) ..i podepre sie wypowiedzią nicka : my obchodzimy dzień meżczyzny>>> kazdy powod jest dobry by sparwic komus przyjemnosc :)

Gość niewiadomaaaa x
kurcze, tylko żeby nie poczuł się urażony, że go chłopcem nazywam :D:O...zaproszę go na kolację, o!

Gość niewiadomaaaa x
oczywiście to dobrej restauracji bo sama beznadziejnie gotuję:O:O...ae chyba gest się liczy :D