Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehfydtfhcnxhbf

dlaczego ja jestem ciagle sama

Polecane posty

Gość hehfydtfhcnxhbf

mam 33 lata, pare znajomosci za sobą, bo tego nie mozna nazwac zwiazkami, ot takie po kilka miesiecy, zadnych rewelacji, nigdy tak naprawde nie byłam zakochana, zycie mija a ja nie wiem czy całe moje zycie bedzie takie. Jestem przecietnego wygladu jak miliony innych, a jednak wiekszosc osob zyje w parch, w malzenstwach, chce kogos poznac ale mi to nie wychodzi, mam malo znajomych, czasami umowie sie z kims z netu, ale nie trafiam dobrze, nie są to ludzie ktorzy mogą mnei zaciekawic, poza tym wiekszosc tych netowych znajomosci opiera sie o seks, tylko seks bez wspolnego zycia, a ja tak nie chce :-(

Gość hehfydtfhcnxhbf
napiszcie co o tym sądzicie, jak to zmienic

jak siedzisz z założonymi rękami i czekasz na księcia, to możesz czekać kolejne 30 lat ;) wyjdź do ludzi, spotykaj się częściej ze znajomymi, chodź na imprezy, bądź otwarta na nowe znajomości poza tym zajmij się sobą, skoncentruj się na swoich zainteresowaniach, pogłębiaj je, zapisz się do jakiegoś klubu itp ;)

Gość teraz tak...
clawka dobrze napisala a w necie to siedza czesto jacys zboczency albo inni poryci ludzie --szukaj innymi sposobami twarza w twarz

Gość PannaNikt7877
ze znajmosciami z netu bylabym ostrozna, chociaz wlasnie ja poznalam kogos madrego i super bylo do czasu jak jego byla po tym jak rozstali sie predzej pare miesiecy wolala o powrot ze kocha i wtedy sie sypnelo. Poprostu koles szukal szybkiej znajomosci aby sie szybko pocieszyc chociaz sam sie w to wkrecil i teraz ma metlik w glowie.... Wiec tak od razu tych znajmosci z netu bym nie skrelala tylko spokojnie szukala i ostroznie wybierala. Mam wielu znajomych co sie tak poznali a na swoim przykladzie powiem ze przed spotkaniem on napisal okolo 650 listow do mnie a ja o kilka mniej i to dalo mi pewnosc ze to jest ten ktos a spotkania tylko to potwierdzily. poza tym zapisz sie na salse i pamietaj najwazniejsze nie jest szukanie na sile ale zadabie o siebie, Ty masz bys szczesliwa w zyciu i z tym usmiechem szukac drugiej polowy...

Gość facceeeeetttt
no zycie Tobie ucieka... powinnas w realu szukac jak ktos wyzej napisal; w necie takze mozna znalezc, ale ciezko jest, duzo zboczencow jest

Gość PannaNikt7877
mi sie akurat udalo ale byl typ co konkretnie zdjecia swoje i swojej parterki bo do trojkatu szukali wysali, i tak dzieki mu za szczerosc niz sie spotkac z jakim klamca i oszustem

Gość król lew
autorko, czy czasem nie chodzi ci o cos innego zadajac pytanie o samotnośc zakładajac ze milosc nie ma nic wspolnego wygladem, kasa, wykształceniem itd bo zakochuja sie szczesliwie biedni, bogacie, piękni, brzydcy, bezrobotni, koslawi, zezowaci itd, nie przymierzajac kazdy... no wlasnie czy kazdy... niektórych po prostu nagle trafia... ale jest pare takich osób którzy sa 'wicznie' sami, ich to omija, ciagle w pojedynke, ciagle samotne zagielki... i pytanie nie jak poznac tylko dlaczego tak sie dzieje? jaka jest tego przyczyna?

Gość PannaNikt7877
dokladnie pytanie jest czemu tak jest; i jak wyzej ktos napisal nie chodzi o wyglad ale o to jak Ty sama sie czujesz ze soba, jak jestes zadowolona i usmiechnieta i wiesz czego chcesz od zycia i zyjesz dla siebie zawsze sie znajdzie ktos kogo tym wlasnie zauroczysz....

Gość hehfydtfhcnxhbf
ale ja nie jestem ponurakiem ktory tylko siedzi w domu i narzeka, mam znajomych, spotykamy sie, wiekszosc kolezanek jednak jest samotna, tez ciagle szukają, jakies krotkie znajomosci, to samo co u mnie :-(, latem jezdze na żagle, zimą na narty, w tygodniu chodze popywac na basen, na zadne kursy nie chodze, po prostu mi sie nie chce :-) w pracy juz raczej nikogo nie poznam, z kilkoma sie juz umowilam i nic z tego nie wyszlo, wydaje mi sie ze moim problemem jest to ze nikt mi nie podoba, a nie chce sie przymuszac i byc z kims na siłę, wiec nie jest tak ze siedze zamknieta w domu i nie probuje, probuje tylko to nie wychodzi

Gość hmmmmmmmmm1234567
bo tak juz w zyciu jest - musi byc ktos biedny zeby mogl być ktoś bogaty;-), musi być ktoś głupi żeby ktoś był mądry no musi być ktoś sam żeby ktoś sam nie był;-) - taka równowaga :) dołączam się do \"bólu\" singli nie z wyboru :-)

Gość amigamia
A mi sie wydaje, ze to zalezy glownie od szczescia. Ja non stop kogos poznaje, ktos sie mna zauroczy, a ja nim, i co z tego, skoro zauroczenie mija po 5 minutach, po prostu nie trafilam jeszcze na nikogo z kim moglabym byc 20 lub wiecej lat. Zawsze jest cos nie tak i po prostu czuje, ze to nie jest TO. Tylko nie piszcie, ze mam za wysokie wymagania, bo moim jedynym wymaganiem jest sie po prostu zakochac, tzn czuc motylki w brzuchu na widok tej osoby.

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Wyjdz na miasto z kolezankami i zafundujcie sobie podryw w jakims klubie :D tylko patrz na dłonie czy nie maja obraczek ...bo najgorzej gdyby cudza zona przyszła do Ciebie z wałkiem :P

Gość hehfydtfhcnxhbf
no i u mnie jest podobnie, nikt mnie nie jest w stanie zauroczyc, poznaje kogos, podoba mi sie poki go troche nie poznam, szybko okazuje sie ze to nie to, stwierdzam ze moim jedynym wymaganiem tez jest to zeby sie w koncu porzadnei zakochac i niemiec wątpliwosci co do tej osoby

Gość hehfydtfhcnxhbf
jakby wyjscie na miasto na podryw załatwiło moj problem :O

Gość amigamia
wiesz, niektorzy mysla, ze ty siedzisz w domu i czekasz, zeby ktokolwiek zwrocil na ciebie uwage.

Gość gość
Wiem co czujesz, dokładnie wiem. Rozstałam sie z partnerem a zaraz po mnie zajeła sie nim moja koleżanka. Szalałam z rozpaczy, ale nie odpuszczałam. Przez cały nastepny rok starałam sie aby gdzieś przypadkiem mnie widywał, dbałam o siebie bardziej niz wcześniej, chociaz w domu dopadała mnie totalna rozpacz. W koncu przypadkiem dowiedziałam sie że się rozstali, znam go i wiem ze rozstanie ze mna było tylko pokazówka z jego strony, demonstracją a ze ona sie nim skutecznie zajęła to przystał na taki układ. Zrezygnował jednak bo to nie było to. Przeszłam do czynów - zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl. Odzyskałam Go. Teraz znowu jesteśmy razem juz dwa lata i nic juz nie wskazuje na to byśmy mieli sie rozstać ale zawsze pamietam tamten czas. Nauczyłam sie tolerancji, nie obrażam się z byle powodu i jak tylko zbliża się kryzys staram się zażegnac problem.

Gość gość
Byłam z chłopakiem 4 lata zręczeni miał być ślub wszystko było załatwione i mnie zostawił 3 miesiące przed ślubem powód rozstania jaki podał był taki że przez ostatnie pół roku się często kłóciliśmy ale to nie były jakieś tam poważne kłótnie i stwierdził że jestem nie dobra, nie mogłam sie pozbierać po tym co zrobił bardzo mi na nim zalezało i zależy . Dzięki uroku miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl znowu Go odzyskałam. Czuję się kapitalnie.

Gość Mariaa1970
Rytuał taniej i lepiej odprawić samej! Trzeba tylko wiedziec jak, mi pomogła wróżka Sigita z http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ na magii miłosnej zna się jak mało kto.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl