Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdfg

Do mam z września/pażdziernika/listopada 2006

Polecane posty

Gość gfgdfg

w ubiegłym roku czyli jak dziecko miało ok 2 lat w jakim rozmiarze kupywałyscie kombinezon/kozaczki pod kątem zimy?

Gość gnhjhj
86 kombinezon 23 kozaczki

teraz kupie jej kozaczki rozmiaar 23 a kurtke ma 84, teraz sa tez fajne rozne tanie ciuszki np w tesco wiec zawsze mozemy dokupic jeszcze w grudniu, gdzie na pewno dodatkowo beda juz promocje

Gość gfgdfg
czyli juz tak mało dziecko rosnie? ja mam dzieckoz pazdziernika 2007 i nie wiem czy kombinezon na rozm 80/86 a mowicie ze za rok nadal moze chodzic w 86 rozmiarze? sadziłam zemin 92, i rozmiar obuwia teraz bede kupywac 21, czyli za rok ok 2 rozm wieksze 23?

Gość gfgdfg
haaaa oczywiscie gafe popełniłąm miałąm 2 rózne czyczy na mysli chodzi mi obecnie na ten sezon czylijakdzieci beda miec 2 lata jaki rozmiar

Myślę ze nie można takich zakupów zaplanować z wyprzedzeniem. Syn jak miał 2 lata to miał rozmiar buta dopiero 21 , córka już teraz nosi 23 ale już są \" na styk\" więc zimowe najmniej 24 . Dodam że córka jest z końca listopada a syn z połowy sierpnia. Ubranka dla Zosi z rozmiaru 92 już zaczyna wyrastać więc pewnie kombinezon na 98. Córka jest wysoka więc ja mam taki problem że większość bluzek jest dla niej za krótka , gdy rękaw jest dobry , a jak na długość jest O.K. ( najlepiej rozmiar104) to rękaw dłuuuugi i trzeba obcinać.