Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piatek w piatkach

czy na gg ktos moze sprawdzic ze wywalilam go z listy??

Polecane posty

Gość piatek w piatkach

i zaznaczylam pokazuj status tylko znajomym, moze jakos sprawdzic czy go wywalilam czy po prostu bede dla niego caly czas niedostepna?

jesli ta osoba ma cie w znajomych to Twoj status bedzie jej sie pokazywał, ale nie ma takiej mozliwosci, zeby ta osoba wiedziała, ze ja wywaliłas, hej

Gość guzik prawda
a gowno prawda bo jest:P wystarczy ze ta osoba kliknie prawym przyciskiem myszy i pojawi sie "wyslij plik"(do ciebie) jesli nie masz jej w kontaktach pojawi sie napis "brak na liscie kontaktOw:P

Gość piatek w piatkach
dzieki:)

Gość piatek w piatkach
hmm no to juz nie tak kolorowo, ale moze ten ktos nie wpadnie na wysylanie pliku:P

Gość piatek w piatkach
ale zaraz, jak mam zaznaczone pokazuj status tylko znajomym to dla tej osoby ktora wywalilam z listy caly czas jestem niedostepna, a jak ktos jest na niedostepnym to nie mozna mu wyslac pliku przeciez tak czy siak

Gość piatek w piatkach
meee no wlasnie

Gość guzik prawda
tak

musze to sprawdzic, bo nie jestem wałsnie pewna, czy sie ten status pokazuje, najlepiej wyprobuj z kims znajomym i problema z głowy:)

Gość piatek w piatkach
no czyli sie nie da:) byl kiedys taki program chyba power gg sie nazywal ktory pokazywal, czy ktos ma cie na liscie czy nie, czy ktos jest na niewidocznym, ale nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje

Gość piatek w piatkach
nie no jak mam ustawione pokazuj status tylko znajomym to przeciez nie pokaze sie ze jestem dostepna osobom ktorych nie mam na liscie

Gość tak własnie tak
piatek w piatkach ale zaraz, jak mam zaznaczone pokazuj status tylko znajomym to dla tej osoby ktora wywalilam z listy caly czas jestem niedostepna, a jak ktos jest na niedostepnym to nie mozna mu wyslac pliku przeciez tak czy siak prawda ;)

tak jak to zaznaczysz to dla tej osoby bedziesz ciagle na niedostepnym, a na niedost. nie da sie wysłac pliku

Mozna sprawdzic:) Za pomocą KONNECTA, i odpowiedniej wtyczki - GetToKnow czy jaoś tak. Próbowałam kiedys sobie z netu ściągnąć, jednak były to niepewne źródła i dodatkowo ściągnęłam sobie wirusa :o Więc dobrze ściągnąć z dobrej stronki np. downald, tyle że tam wszystko po anglosku..