Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola która nie chce

Nie umiem się przełamać na TO, a on by chciał....

Polecane posty

kobiety brzydzące sie orala odpadaja od razu - i kazdy normalny facet tak je bedzie traktował

Gość może temat i głupi
ale ja mam taki sam problem i nie wiem jak z tym sobie poradzić. kilka lat temu, u mnie na wsi, na przystanku, stara żebraczka za 5 zł robiła loda obleśnemu śmierdzącemu pijaczkowi. a ja akurat szłam do sklepu i miałam (nie)przyjemnośc to zobaczyć... do sklepu nie doszłam, musiałam wrócić do domu, bo mi się słabo zrobiło... i od tametej pory, jak chłopak mnie prosi, bym zrobiła mu dobrze ustami, to jak bumerang wraca do mnie tamten obrzydliwy obrazek sprzed lat i się wycofuję. no nie mogę się przełamać i tyle :(:(:( a bym chciała :(

Gość Marta* leniwiec
komiczne, no nie przesadzaj - nie każdemu :P jedni lubią to inni, tamto na zachęte dodam, że faceci łagodnieją dla kobiety, która im robi lodzika ... :)

"wszystko inne akceptuję (oprócz świństw)" oprócz świństw??? A co to znaczy??? :D Czyli w zasadzie nieiwele tak naprawde akceptujesz ;) P)

\"komiczne, no nie przesadzaj - nie każdemu jedni lubią to inni, tamto\" ujmijmy to tak - pokaż mi faceta, normalnego, ktory nie lubi obciąganka

"komiczne, no nie przesadzaj - nie każdemu jedni lubią to inni, tamto" ujmijmy to tak - pokaż mi faceta, normalnego, ktory nie lubi obciąganka

Gość Marta* leniwiec
aaa znam - mój eks, komiczne ;) W mojej wypowiedzi nie chodziło o to, co lubi - tylko o to, ze facet nie zawsze zostawia (dosłownie bądź zdradza) kobietę, która nie spełnia jego oczekiwań erotycznych...Czasem się taki męczy, gdy jest "idealistą"