Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WanKier

Jaki był wasz najdziwniejszy sex w życiu?

Polecane posty

Gość WanKier

Jaki był wasz najdziwniejszy sex w życiu? Co robiliście najbardziej zwariowanego? Co wam się przydarzyło zaskakującego, smiesznego? Ja kiedyś bzykałem się z laską w pokoju hotelowym - na jakimś szkoleniu. Nagle (w nocy) z łóżka obok odzywa się głos: nie moglibyście być troche ciszej! Zamurowało mnie. Nie zauważyłem że w pokoju do którego mnie zaciągnela spała jej kolezanka. :-) A co najlepsze moja laska nie straciła rezonu i wypaliła: "Wiesz w takich chwilach nie myśli się o tym". Koleżanka się zamknęła a my dokończylismy. ;-)

Gość dxcvxcvcx
niezle :)

Gość chyzna
najzabawniejszy sex moj to w drodze do Krakowa w lesie z moim chlopakiem .Jechalismy sobie przez Siewierz zachcialo nam sie wiec stanelismy w przydroznych krzaczkach i jazda wogole nie zauwazylismy,ze tam siedziala dziwka wyszlam po wszystkim po cos do bagaznika,a ta szmata to ty jestes tu nowa nigdy jeszcze cie nie widzialam hahaha

Gość garus
oral - szmul mowi ze łyka po sam torbe, zanim sie zorientowalem jaka z niej mistrzyni paly bylem zarzygany od kolan w dół.

Gość lola_la
kiedyś z moim chlopakiem jechalismy samochodem i nagle on zaprponowal ze moze "zjedziemy w krzaczki", troche szokujace, ale bylam tak na niego napalona ze sie zgodzilam od razu, poszlismy w las (pobieglismy!!) zeby byc jak najdalej od przypadkowych obserwatorow. Ja zdjelam majtki i podnioslam spodniczke, oparlam sie rekoma o drzewo nie wiem dokladnie co on robil ale chyba podobnie :-) bo zaraz wszedl we mnie, gleboko - cala bylam juz mokra! Gdy skonczylismy poczulam ze komar mnie ugryzl... i drugi... SPIEPRZALISMY biegiem z porotem, ja tylko opuscilam spudniczke - majtek nie zakladalam, on biedaczek stracil wiecej czasu. POCIELY nas jak sam skur....syn!. Bylismy na maxa pokluci. Nawet nie czulismy ze bzykalismy sie w bzykajacej chmurze komarow.