Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrr

kolor pudru-ma byc jasniejszy czy ciemniejszy o koloru cery?bo nie moge znalezc

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrr

identycznego,sa za ciemne lub za jasne.chodzi o puder prasowany,wogole jaki polecacie bo naprawde nie wiem.no i zeby za drogi nie byl

Gość a moze jutro juz bedziesz
chyba lepiej troszke ciemniejszy bo blady sprawia ze twarz taka smutna sie wydaje.a z poleceniem niedrogiego to moze infinity w naturze,bo mialam sensique i taki nienaturalny byl

Gość malowana lal
jasniejszy lepszy zdecydowanie-ciemniejszy wyglada sztucznie,a za jasny kolor mozesz ozywic nakladajac n kosci policzkowe albo roz albo puder brazujacy9tylko nadmiar trzeba otrzepac na wewn.stronie dloni) a nie mozesz kupic transparentnego?tzn nie dajacego koloru,a jedynie efekt matowienia

Gość grrrrrrrrrr
a jakiej firmy transparentny bo wiem ze cos takiego jest ale nie mialam pojecia co to jest

Gość malowana lal
najlepiej spytaj w sklepie ,bo nie orientuje sie ,czy te tansz firmy maja w ofercie transparentne,napewno ma MAXFACTOR i te drozsze wzwyz tylko jeszcze jedno-transparentny-nie jest koloru przezroczystego w opakowaniu

Gość grrrrrrrrrr
dzieki bardzo,dzis sie przejde na zakupy to popatrze

te tnsze pudry tez maja transparentne (rimmel,caroll,eveline) i oczywiscie puder moze byc ton jasniejszy :)

Gość lajjj
powodzonka :) udanych zakupow no tak-constance caroll ma transparentny,ale z tych wszystkich trzech marek,ktore wymienila przedmowczyni to najbardziej polecam eveline :)

Gość juh
wlasnie wlasnie,najlepszy bylby transparentny

Gość lajjj
ja sie powoluje na ogolna marke eveline-jak na swoja niska cene maja kosmetyki dobrej jakosci,rimmela strasznie nie lubie,jest baaardzo kiepski,ale moze to tylko moje odczucie,natomiast polecam bardzo mocno polska firme Vipera-rewelacja!,a cenowo podobnie do eveline'a

Gość karmazynek
ja uzywam pudru transparentnego astora za ok 30 zl a ozywiam cala twarz i modeluje ja pudrem brazujacym rimmela za 24. polecam obydwa