Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whaaj

dlaczego faceci wola blondynki ?

Polecane posty

Gość ummhmmm
blondynki maja wiecej delikatnosci w sobie ( tak to widze ) sa te paniski glupiasne ale i te kobiece rozwazne postawic CHYLINSKA przy Marysi z PIERWSZEJ MILOSCI .... sprawa prosta ... ^^

Gość Osssiołek
A mój chłopak uwielbia czarne dziewczyny,szczegolnie z ciemna karnacja.Uważa,że są o wiele seksowniejsze od pustych blond laluni z błyszczykiem w łapie:)Wszystko zalezy od gustu....Najwazniejsze jest,sby by naturalnym:)

Gość DAGNA
BLOND WŁOSY TO MUTACJA GENETYCZNA,RASISTOWSKA OBSESJA I SEKSUALNY FETYSZ I WEDŁUG NIEKTÓRYCH OZNAKA GŁUPOTY.

Gość barbieblond
nie każda blondi jest głupia, znam też brunetki albo rude które tak się zachowują. Ten stereotyp nas obraża!!!!!!

Gość oihuyitgkbjlo
Są głupsze dlatego!

Ja się z tego ciszę że jestem brunetką.Nie znam żadnej naturalnej blondynki,a nawet znam mało farbowanych blondynek.Seksowna blondynka i to że faceci wolą blondynki to taki sam stereotyp jak głupia blondi.I ja się z tego niezmiernie cieszę że jestem Brunetką i nigdy przenigdy nie przefarbuję się na blond.Nie ma takiej potrzeby.:-D Ale nawiasem mówiąc z tych badań powyżej wynika że Blondynka jest mutantem.

Gość ngyre
..bo wolą, by partnerki były głuszpe od nich...

Gość patuuus
Chlopacy mowia ze blondynkii glupiee a i tak wola je od brunetek ! a tak wogole to zacznijmy od tego ze glupie blondynki to sa te ktore z brazu farbuja sie na blond .. znamm duzo takich osobek .. Odd zawsze bylo tak ze facecii wola blondynkii .. przeczytaalamm taka wypowiedz powyzej ze blondynki to nie na stale.. zalosne .. coo ma kolor wlosow to osobowosci ?

Gość patuuus
Tuu taj duzo jest napisane na ten temat http://www.pentor.pl/16633.xml A te kawaly o blondynkach saa zaalosne .. nie kazda blond dziewczyna jest taka sama !

Gość no i to jest lipa
pewnie nie każda blondynka jest taka sama , wszak mają różnej wielkości piersi :classic_cool:

Gość cmentarna oragne342
ja urodzilam sie jako blondynka... teraz wlosy sciemnialy mi na ciemny popielaty blond cos mnie kurwa podkusilo i rok farbowalam sie na czarno:-O po ciezkiej probie przechodzenia poprzez rozjasniania na rudy, potem przyciemniania na ciemny blond(a wyszedl kurwa ciemny braz!!!)tego rudzielca a nastepnie najbardziej skuteczna chodz dluga droge odrostowa...doszlam do naturalnego koloru w koncu;) teraz rozjasniam sobie wlosy na sredni blond taki zlotawy oraz brwii henna rozjasniajaca na zloto(naturalnie mam popielate jak wlosy) i jestem ponownie blondynka:) a mojemu partnerowi nie podobaja sie blond wlosy i wciaz mi jeczy abym z powrotem na czarno sie walnela:P

Gość facetperfecto
prawdziwa femme fatale to byla brunetka, brunetki z podkercanymi wlosami sa przepiekne i w czerwonej sukience a blondynka to kojarzy mi sie z puszczalska idiotka ALE KOJARZY

Gość zielony 1556
faceci nie wolą blondynek!! Wolą ciemnookie i ciemnowłose!! Sam seks!!

Gość :)))))))))
"świat dzieli się na 1. prawdziwe kobiety - czyli naturalne blondynki 2. te które udają prawdziwe kobiety - czyli farbowane na blond 3. chłopczyce babochłopy - czyli brunetki" - no, za duże uogólnienie, ale coś w tym jest :) Naturalnych blondynek nie jest dużo, poza tym wzbudzają instynkty opiekuńcze swoją jasną główką :) Dlatego tyle kobiet farbuje się na blond. Znam masę kobiet czarnych farbujących się na blond, a żaden blondynki farbującej się na czarno.

Gość gość
dla wszystkich dziewczyn co na rudo chca sie przefarbowac, ostrzegam "im bardziej zardzewialy dach tym bardziej wilgotna piwnica" powiedzenie facetow, ostrzegam ;) sama sie zastanawiam, dlaczego niby wola bladynki ? i szczerze zauwazylam, ze naprawde bladynki sa brane tylko na raz ;p

Gość gość
"Bladynki"? Platynowy blond lub baaardzo jasny ma mało wspólnego z klasą.

Gość gość
Znam masę kobiet czarnych farbujących się na blond, a żaden blondynki farbującej się na czarno. I twoja teoria poszła się j***ć.

Gość gość
Ja natomiast znam takie nijakie szatynko-blondynki,ktore w czarnej farbie szukaja ratunku na pospolitosc ;-)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak szatynko - blondynka. Szatynka lub blondynka. Blondynki też bywają nijakie i nieładne, wiele takich znam.

Gość gość
watpie w to, ja ze sredniego blondu farbuje sie na ciemny braz :)

Gość gość
Taa.. Oni jak widzą ciemne włosy to mają je za "czarne". W d***e czarno mają.

Gość gość
To nie faceci wolą blondynki, tylko twojemu facetowi się podoba blond. Blond też z wielu dziewczyn takich szarych , nawet mało ładnych robi takie, które się zauważa. Widać je w tłumie i ten blond jakby odwraca uwagę od tych braków. Czy ciebie to dotyczy nie wiem bo nie widzę twego zdjęcia ale często tak jest. Ja tam zauważyłam, że faceci wolą brunetki. Tak ogólnie.

Gość gość
ja wolę blondynki bo brunetki mi się z żydówkami kojarzą

Gość gość
Widze że panuje tu piaskownica brunetki twierdzą że blondynki są brzydkie, tandetne i głupie i vice versa... Żałosne, =faceci lubią zadbane ale nie sztuczne, atrakcyjne kobiety. Kolor włosów to dodatek gdyż jak wiadomo ładnemu we wszystkim ładnie.

Gość gość
Bardzo cieszę się z tego,że jestem brunetką,ale uważam,że blondynki także są mądre,ładne :) Nie wszystkie kawały muszą być o nich i nie powinno być się o nich myśleć,że jeżeli ma blond włosy,to od razu jest pusta i bezwartościowa...

Gość gość
ludźe !!!!! ja uważam żę jestę tempa i pusta. Wienc jeżeli chcecie to dzwonicie na numer 573567341 :) Jeste bardzo hentna. Wienc nie tracie czasu i dzwoncie do mnie KICIE. ZA godzinke i tom twoja chwilke biore od 20-100 zł Wien się bardzo opłaca :) Najhentniej jestem zapraszna do trujkontuf i kwadratuf. Bardzo i ciepło was pozdrwiam. Ps. bardzo lubie prezenty :D Pozdrwaiam z Wrocławia Jeste SUCZKOM I CHETNA PSINKOM

Gość gość
... haha LOOL. Ludzie serio myslicie ze kolor wlosow decycuje o charakterze?! moze go podkreslac no ale k***a. Tutaj chodzi o CHARAKTER. Blond jest piekny u dziewczyn ktore sa naprawde bardzo spokojne i takie... nie typowe, nie glupie tylko takie bardzo rozwazne . A braz pasuje u takich bardzo porywczych oraz kochanych kobiet ktore kochaja bardziej niz dziecko C: . TO JEST MOJA OPINIA. Ogolnie mam blond i mi sie niesamowicie podoba, nie chcialabym zmieniac koloru wlosow bo wygladam w nim zupelnie tak jak opislam, no i podkresla mi charakter. Ne pewno znajedziecie swoj kolor wlosow :). Trzymam kciuki. Wybierajcie kolor ktory kochacie. Pozdrawiam.